writing-img

Očka dveh deklic dobil službo!!!

clock-img

23.12.2004, 19:47

clock-img

Anonimen

Se spomnite teme "Sem res pomagala"?
Nekaj dni nazaj sem pisala o stiski mlade družine, na katero se vas je kar nekaj odzvalo in pomagalo.

No, očka teh dveh deklic je bil v torek na razgovoru za službo in jo dobil!!!!:bravo::bravo::bravo:

Sem tooooook vesela, kot ne vem kaj. :sloncek:
Sicer jo je dobil samo za 2 meseca, ampak nekaj pa je, a ne? Me je popoldne klical iz pošte in tudi on ves vesel hitel pripovedovati.

Poleg tega je rekel še, da smo jih lepo prijetno presenetili, da so že danes dobili nekaj stvari od vas drage forumovke.
Zelo so veseli in kar ne morej verjet. Rekel je, da vam moram reč, naj vam Bog poplača. In da so hvaležni za vsako poslano stvar. 9nebesa
Samo prenašam njegove besede.

Uf, kar plesala bi, tok sem vesela. :sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

23.12.2004, 19:48

clock-img

dory

pencil-img

8852

:bravo: zacetek je in to dober...ce ne druzga da se dobi volja in upanje za naprej...drzim pesti,da se jim sreca nasmehne

clock-img

23.12.2004, 20:02

clock-img

Anonimen

Me veseli, se jim je moral pa kamen od srca malo odvaliti, a ne? Nekaj bi še vprašal. A punce pakete za to družino kar po pošti pošiljate oz. pošiljajo? Kristina!?

clock-img

23.12.2004, 20:06

clock-img

Anonimen

Sicer ni omenil, ali so dobili paket, ali kuverto...res ne vem. bodo povedale tiste, ki so pošiljale.

Ja, res je bil presenečen in presrečen. Pravi da žena sploh ne dojame, da jim pomagajo ljudje, ki jih sploh ne poznajo.

clock-img

23.12.2004, 20:23

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ooooo Kristina juhuhu!!!
...jst bom kr paket poslala,mam ze prpravleno...pa se eno cestitko sem zravn vrgla...

papa

clock-img

23.12.2004, 20:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.12.2004, 21:02

clock-img

india

pencil-img

5342

Kako lepo božično darilo!!!!
Vesela sem za njih!!!:bravo::bravo::bravo:

clock-img

24.12.2004, 07:38

clock-img

jagoda

pencil-img

737

SUUPEEER! To je pa zelo lepa novica. Jaz grem danes tam mimo, pa jim bom nesla neki od božička, ker so bili zelo pridni!:bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::kuza::kuza::kuza::muca::muca::muca::pujs::pujs::pujs::sloncek::sloncek:

clock-img

24.12.2004, 07:50

clock-img

jagoda

pencil-img

737

A mi lahko vsaj okvirno opišeš kak se pride do njih? Jaz grem iz Ljubljane proti Celju.

clock-img

24.12.2004, 08:45

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Kako lepo!!!!!!! To je verjetno najlepše božično darilo v tem trenutku.
En vesel pozdravček tudi iz moje strani.

Splišni, jaz sem paketek poslala;

clock-img

24.12.2004, 08:49

clock-img

Anonimen

Aha, a potem kar bolj paketke pošiljate. Ja, ampka meni bo nastal tak velik paket, ker bom še Tiborjeve premajhne stvari notri dala, pa plišaste živalice itd., da bo kar preveliko za poslat. Kristina, a voziček imajo?

clock-img

24.12.2004, 13:19

clock-img

Kenny

pencil-img

124

Bravo:bravo::bravo::bravo:! Tudi jaz sem zelo vesela za njih, nekaj je že! Jaz sem kar poštno nakaznico poslala, upam ,da bodo denar dobili, ker so na pošti nekaj komplicirali, ker nisem vedela nobenega imena, ampak samo priimek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem