IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Malo se ti tudi spremenijo prioritete po rojstvu, zato si pusti malo rezerve, če si boš slučajno premislila (ampak zaradi sebe, ne zaradi okolice).
Tule sem se našla. Tudi sama sem uživala v delu, potovanjih, nikakor si nisem predstavljala, da bi bila eno leto povsem izven poklica, brez stika. Sem se v službi menila, kako bom lepo doma z laptopom, pa bom občasno v stiku, pomagala, kdaj pa kdaj priletela za urico, dve...
Ja pa ja. S prihodom Nike se mi je življenje postavilo na glavo in tako kot je že ena omenila, tega leta ne bi zamenjala. Še prehitro je minilo.
Tudi zdaj še vedno rada hodim v službo, delo mi je izziv, ampak pogled na svet in prioritete v življenju so se spremenile. Jaz bi rekla, da uredi tako, kot zdaj čutiš, da je prav in si pusti zasilni izhod, če se vendarle odločiš drugače.
Sicer pa nimam prav nič proti, če je porodniški očka namesto mamice, iz takih ali drugačnih razlogov. Samo vnaprej je res težko za 100% reči. Samo to.
Srečno!