cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

O

clock-img

10.12.2007, 08:28

clock-img

Zoja Miša

pencil-img

2799

No, pa zopet rabim malo pomoči.
Včeraj je bil nekako prvi dan O, sem naredila test in je pokazal rahlo črtico. In smo veselo sexali. Danes imajo moji jajčniki žurko (kar čutim jih), O testa še sicer nisem naredila, a predvidevam, da je danes še močnejša O.
Sedaj me zanima, glede na to, da vem, da se morajo sperminji malo obnoviti, ali je bolje sexati danes, ali počakati na jutri? Je dan in pol dovolj za obnovitev spremijev? Ali je bolje počakati na jutri ali pa lahko s tem ko čakam, zopet zamudim najboljše dni?

Hvala za pomoč in srčno upam, da bom kmalu user posted image .

Lep decemberski pozdravček,
ZM

clock-img

10.12.2007, 08:31

clock-img

Anonimen

Ne se toliko obremenjevat, pa bo šlo. To je najboljši recept.

Drugače pa mislim, da lahko in danes in jutri... Kakor vama paše.user posted image

clock-img

10.12.2007, 09:04

clock-img

Še ena T

pencil-img

318

Če tvoj nima težav s plavalčki, potem je čisto vseeno, ker so gibljivi dovolj časa, pa tudi današnji bodo ok.

Če pa ima težave (pa je s tvojo plodnostjo vse ok, potem raje vsak drugi dan.

Tudi po mojem mnenju pa se preveč obremenjuješ s stvarmi, ki jih ne moreš predvideti. Veliko sreče.

clock-img

10.12.2007, 10:25

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

Kar lepo še enkrat user posted image ! Ziher je ziher user posted image !

Baje če bi rada imela fantka pol je treba user posted image  na dan O, če bi pa rada punčko pol pa dan ali dva pred O!

clock-img

10.12.2007, 14:12

clock-img

dana

pencil-img

1395

Sprosti se in čim manj misli na to O. Midva sva zadnje pol leta nonstop lovila to O in tistih par dni okrog O  user posted image  vsak dan, pa nama ni ratalo. Zdaj se pa na to ne ozirava več in kar bo pa bo.

Enega otroka že imava, če nama bo ratalo še drugič bomo pa videli.

clock-img

11.12.2007, 10:48

clock-img

Raguel

pencil-img

338

Ti kar user posted image user posted image user posted image duma,duma,duma,duma......nekaj bo starih,nekaj bo frišnih,če bodo pa še vztrajni,pa bo user posted image

user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem