writing-img

OBMP

clock-img

14.06.2007, 10:13

clock-img

tejka**

pencil-img

99

Pozdravljene!

Rada bi izvedela čim več o OBMP  postopku.
Prvi dan menstruacije v septembru moram poklicati v Lj. Kdaj mislite, da bom prišla na vrsto?

clock-img

14.06.2007, 17:46

clock-img

Anonimen

13.06.2013

clock-img

14.06.2007, 18:29

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Če si v kratkem postopku, pol je to po moje to. Ampak res ne vem. Možno je, da ti bodo povedali, da pridi k njim en teden pred predvideno user posted image , da ti dajo zdravila, lahko pa da jih boš dobila že prej in se potem določen dan začela špikat. Zadeva navadno poteka tako, da ti dajo najprej nekaj, kar prekine povezavo med hipofizo in jajčniki. Na ta način ustvarijo umetno meno, da lahko potem postopek maksimalno kontrolirajo od zunaj. Ko dobiš naslednjo user posted image  te začnejo pa šopat s hormoni, ki spodbujajo rast foliklov in s tem jajčnih celic. Ko so te dovolj velike, sledi punkcija in čez 3, 4 ali 5 dni ET.

Mislim, da je čas, da greš na sosednji forum Upajmo skupaj na temo IVF-ICSI majčice, junijčice. Tam boš iz prve roke izvedela vse.

Anonimna ne glede na strašno dolge čakalne dobe, tole ni bil ravno odgovor na mestu. Zakaj pa je forum, če ne zato, da vprašamo?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem