writing-img

OBROKI

clock-img

06.10.2005, 13:19

clock-img

tris

pencil-img

103

Zanima me koliko obrokov imajo vaši dojenčki???
Naš mali ima 5 mesecev in ima še vedno od 6 do 7 obrokov ker papa tudi ponoči.
Jemo pa tudi gosto hrano že in še nekaj bi dodala ne spimo skoraj ničuser posted image in ne vem kaj je za en hudič??? Zobki???user posted image user posted image
Hvala za vaše informacije in kaj naj rečem lep dan !

clock-img

06.10.2005, 13:24

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Kar naj papa, kolikor mu pač paše. Je pa res, da bi bilo fino začeti s počasnim ukinjanjem hrane čez noč. Ponudi mu recimo le čaj.

Kar se tiče spanja, naj ti povem, da pri prvem nisem spala 2 leti in pol, sedaj pri drugem, ki je star 7 mesecev se zgodba ponavlja. Joka in joka in kar naprej mu je treba dajati čaj in dudiko. In potem sem že tako zelo utrujena, da ga vzameva k sebi na sredino, ker drugače res ne gre.

Enostavno več ne morem non-stop vstajati. Jaz nevem, kako enim spančkajo otročki non stop od npr. 20:00 do 8:00 zjutraj, brez da bi se zbudiliuser posted image .

Jaz vedno pravim, da imamo najlepša otročka na svetu, pa zato tako zelo zahtevna in takouser posted image

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

06.10.2005, 13:29

clock-img

fricka

pencil-img

751

Mi imamo tud pet mesecev. Jemo pet obrokov, dopoldne sadni, za kosilo zelenjava, zvečer riževa kašica. Drugače pa se nekaj dojiva, malo dodajava. Spiva pa že cel mesec celo noč! Pa še čez dan 2 x po pol ure do eno uro. Mogoče premalo poje? Jaz jo kar malo posilim zvečer z kašo in še s flaško.

clock-img

10.10.2005, 10:11

clock-img

tris

pencil-img

103

Hvala obema za odgovore!

Lep dan!user posted image

clock-img

10.10.2005, 17:37

clock-img

m@j@

pencil-img

329

Mi imamo tudi pet mesecev, jemo štirikrat na dan in sicer v glavnem mleko, razen zvečer dam v mleko še rižek.

Spimo pa od osmih do sedmih, pol osmih, s tem, da se zbudi ob 00.00, 1.00, 2.00, 3.00,.... vsakič za dudo ali malo čaja.HUUUUUUUUUDO!

lp,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem