writing-img

ODDAJA NA TV SLO

clock-img

09.06.2005, 12:09

clock-img

žabica

pencil-img

68

Ali je mogoče katera prejšnji teden na TV SLO gledala neko oddajo o zdravljenju raka. Baje je govoril nek ameriški zdravnik in je predstavil druge možnosti zdravljenja. Žal sem jo zamudila in sedaj po vseh možnih kanalih "lovim" ime in priimek tega zdravnika.

clock-img

09.06.2005, 12:37

clock-img

zoya_

pencil-img

703

poglej na forum RTV Slovenije ali pa tam vprašaj, sej ti bodo povedal

clock-img

09.06.2005, 13:11

clock-img

AnBan

pencil-img

775

Kakšen je pa bil naslov oddaje oz. kdaj je bila na sporedu?

clock-img

09.06.2005, 13:50

clock-img

MEGY_Patricija

pencil-img

218

Evo tukaj ti pošiljam link od RTV-JA pa si najdeš gor vse kar te zanima, mene pa zanima istočasno če katira ve kako se skopira link da ga samo prilepiš če ga imaš shranjenega pod priljubljene!!!!!!!!
http://www.rtvslo.si/izobrazevalniprogram/

Upam da bo delovalo lep pozdrav od MEGY

clock-img

09.06.2005, 14:15

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

odpreš še en brskalnik in skopiraš link.

clock-img

09.06.2005, 20:43

clock-img

MEGY_Patricija

pencil-img

218

Anban hvala za odgovor a je moja ""lajtnga predolga""prosim, če mi malo bolj obširno razložiš.

Hvala !!!!!!!!

clock-img

10.06.2005, 11:04

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Megy a je bilo to slučajno namenjeno meni ali AnBan. Če meni, podrobna navodila. Odpreš 2 Internet Explorerja, ali karkoli že imaš. Na enem imaš recimo odprt RR, na drugem odpreš svoj link. Postaviš se na mesto kjer je tvoj link, klikneš tako, da je tvoj link moder, pritisneš istočasno tipko Ctrl in C. Postaviš se recimo v tvoje sporočilo na RR, klikneš in pritisneš istočasno tipki Shift in Insert ali drug ukaz Ctrl in V. Za tem narediš še en presledek in to je to.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem