writing-img

ODTEKANJE PLODOVNICE

clock-img

17.08.2006, 11:27

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

Danes zjutraj, ko sem šla na wc in sem nehala lulat je pa od mene še kar nekaj teklo...je to plodovnica ali kaj drugega??

clock-img

17.08.2006, 11:30

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Ne vem ker meni plodovnica ni odtekla spontano, ampak šele ko so mi predrli mehur. Jaz bi na tvojem mestu, če sumiš na ti je odtekla plodovnica šla do svojega ginekologa. Saj veš ziher je ziher. 

clock-img

17.08.2006, 11:30

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Ja, zna biti to plodnovnica. Pazi, tudi meni je odtekla med lulanjem. Torej se je zgodil razpok. Isti dan me me moj zvečer odpeljal v porodnišnico in sem bila kregana, da sem prišla prepozno.

Otroček se je kasneje okužil z mojo vodo in sva bila notri 13 dni, tako da bodi pozorna.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

17.08.2006, 14:15

clock-img

Billi

pencil-img

158

x-srečka-x, pa ne da boš že rodila ?!?!! No, saj zdaj ne bi bilo nič narobe - 2 tedna pred rokom user posted image . Daj poročaj, da se ne bomo prekmalu veselili user posted image

clock-img

17.08.2006, 15:05

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Vse je mogoče.....user posted image . Sporoči nam, če boš rodila.... user posted image

clock-img

17.08.2006, 17:45

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Upam,da si se šla pokazat v porodnišnico,meni je tako po kapljicah začela zjutraj odtekat plodovnica in nato vedno bolj,zvečer pa sem že rodila.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

17.08.2006, 18:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.08.2006, 10:55

clock-img

andrejka

pencil-img

138

Nalin, vprašanje zate.

Kako si vedela, da je bila to plodovnica?
Ali se to lahko zgodi že prej -recimo v 27 tednu nosečnosti?
Res me zanima, ker vsakič ko imam redkejši izcedek, razmišljam o tem.

Hvala za odgovor,

Andrejka user posted image  

clock-img

18.08.2006, 18:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

18.08.2006, 18:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

21.08.2006, 08:39

clock-img

karina

pencil-img

130

v lekarnah in Sanolaborjevih specializiranih prodajalnah, se da kupit AL-SENSE(tm)...test za ugotavlajanje odtekanja plodovnice.
http://www.sanolabor.si/prispevek.asp?IDPodPodrocja=20

Ko si daleč, da ne zmoreš niti koraka več,si prehodil ravno polovico razdalje,ki si jo sposoben prehoditi.

clock-img

23.08.2006, 14:09

clock-img

sončnica22

pencil-img

43

Tudi sama sem v 27.tednu opazila čuden bel izcedek, mokre spodnje hlačke - vonj po mandljih, sem letela v porodnišnico kot zmešana, prestrašena (je moj mislil, da me bo pobralo sem mela prvič pritisk 160/80 - od psihe),..i tko povem moje težave, je takoj ginekolog naredil test, izvid je bil hiter, vaginalno pogledal ... in hvala bogu ni bila plodovnica , ... šlo je za glivično okužbo in sem dobila canasten vaginalne tbl! Vprašala sem za plodovnico... in sicer je možno, da odteka po klapljicah, je brez vonja, brez barve in jo je težko prepoznati, če odteka po kapljicah! Baje da nima vonja po mandljih, čeprav to večina nosečnic omenja, ta vonj je čisto drugega vzroka! No lepo vas pozdravljam in čim bolj mirno nosečnost vsem skupaj! Pa da bomo vse imele zdrave bebike

clock-img

23.08.2006, 14:13

clock-img

sončnica22

pencil-img

43

Sem kupila ta test AL-SENSE(tm) , imela sem modro obarvanega - NI ŠLO ZA PLODOVNICO, AMPAK ZA GLIVIČNO OKUŽBO!Tako da ne takoj zganjat panike, kot sem jo jaz, ker je možno, da gre samo za grdo okužbo, to piše tudi v navodilih! Verjemite da ni vredno tega denarja 3.990 sit, meni je sedaj žal, ker sem ga sploh kupila! Notri so 3 testi, enega sem porabila, če pa bi katera rada to probala naj mi piše na ZS pa ji pošljem test, ker ga jaz ne potrebujem več - bolje je stopiti k ginekologu!!! Lepo vas pozdravljam in lepo nosečnost

clock-img

24.08.2006, 18:13

clock-img

Anonimen

Kje pa je x_srečka_x ?user posted image   A ve kdo kaj novega? (mogoče sem spregeldala kje kako informacijo...)

clock-img

02.09.2006, 11:12

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

Hvala ker ste držale pesti zame user posted image
Ja sem se šla pokazat v porodnišnico in je bila res plodovna voda, pa je odtekla samo takrat ko sem šla en kat na wc potem pa čisto nič več in sem bila 14dni v porodnišnici včeraj so me pa domov spustili.
Pa se še nič ne cartamo, upam pa da se bomo kmalu user posted image

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem