writing-img

OHH KDAJ BO TA SONČEK???

clock-img

04.12.2005, 19:59

clock-img

soncek28

pencil-img

239

Živio punce mene ful zanima, če je prehitro iti k mojemu G po dveh mesecih trdega dela?user posted image   Kdaj priporočate? Pomagajte mi! 

HVALA!

clock-img

04.12.2005, 20:25

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ja, prehitro.

clock-img

04.12.2005, 20:58

clock-img

Anonimen

Po enem letu aktivnega dela.

clock-img

05.12.2005, 08:12

clock-img

Azaleja

pencil-img

324

Prehitro. Jaz sem šla k G po enem letu trdega truda za user posted image . Potem so sledile preizkave...

clock-img

05.12.2005, 14:42

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Pojdi po pol leta in reci, da delata ze eno leto, recimo.... Midva sva sla po enem letu, pa nama je G ugotovil, da itak steje ze dve leti zaradi neucinkovite kontracepcije - pa so naju dobesedno katapultirali v nadaljne preiskave...

Samo po dveh mesecih sladkega dela ti pa bolj predlagam pocasi, z uzitkom in mirno... Kot sem tukaj ze enkrat napisala - vaja dela mojstra! user posted image  Pa daj malo odmisli, pa ne stej prevec, pa brez planov...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

05.12.2005, 16:06

clock-img

nanina

pencil-img

53

PO DVEH MESECIH JE PREZGODEJ, RAJE SE PREPUSTIuser posted image .

clock-img

05.12.2005, 16:22

clock-img

Anonimen

Poglej, midva se trudiva že več kot eno leto, pa se vse skupaj zavlačuje še zaradi mojega policističnega jajčnika....še mal počaki...
Lp Nati

clock-img

05.12.2005, 17:31

clock-img

ANA_P

pencil-img

895

Ko sva midva začela delat na user posted image , sem bila prepričana, da bo to itak že prvi mesec uspelo. Saj otroka ni težko narediti, sem mislila. Ko je prišla M sem bila prepričana, da sva luftala O, pa sem rekla, da bo pač zdaj ta mesec. Pa enako potem vsaki mesec... ... potem sem v začetku nov.05 našla ta forum in ugotovila, med prebiranjem, da očitno je težko narediti bebo.
Evo, vidiš še danes sem tukaj, pa je december.
K ginekologu še nisem šla, ker nikoli nisem imela nobenih težav tam ''doli''. Sem se sicer naročila, pa sem potem mogla prestaviti zaradi sestanka v službi. Tako da bom zdaj šla enkrat januarja, da vidim če je res vse OK.
Mislim, da še ti imaš čas, ker potem se še boš samo bolj obremenjevala. Je pa res, da odkar se na forumu več razmišljam o tem ampak več ne tako pesimistično, ker vidim, da nisem sama v tem.
Hvala punce!
In seveda user posted image  želim vsem, ki si to želijo.

clock-img

05.12.2005, 22:15

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Po enem letu,če si pa po 35 letu starosti pa po 6 mesecih.
Saj meni so tako rekli,takrat,ko sem imela probleme.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

06.12.2005, 16:19

clock-img

Anonimen

Bo kar držalo: po enem letu, razen, če nisi starejša kot 35 letuser posted image . Pa veliko sreče!

clock-img

11.12.2005, 19:29

clock-img

soncek28

pencil-img

239

PUNCE hvala vsem iz srca ker ste mi svteovale kdaj h G! Tudi jaz vam želim da bi imele praznike v pričakovanju user posted image . DRŽIM VSEM PESTI!

GOGA -Soncek28

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem