cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

OSEBNA IZKAZNICA

clock-img

02.07.2006, 15:39

clock-img

Anonimen

Kje v okolici Ljubljane,Domžal najhitreje in koliko časa traja da dobiš osebno izkaznico.Rabim jo čez 10 dni,zaradi spremembe načrtov.Hvala za odgovor

clock-img

02.07.2006, 15:52

clock-img

MAREC06

pencil-img

124

V Domžalah na UE ti jo naredijo v roku enega tedna. 

clock-img

02.07.2006, 15:58

clock-img

viv_

pencil-img

9144

A ni tako, da jo moraš dat delat na svoji UE? Pa povsod je isto hitro, ker jih itak delajo nekje v Novem mestu ali kje in potem pošiljajo okrog...

clock-img

02.07.2006, 16:31

clock-img

Anonimen

Že nekaj časa jo lahko dobiš na katerikoli UE.

V Novem mestu in Celju pa jo dobiš v enem dnevu, verjetno zato, ker je tiskarna zraven. Par dni nazaj je bilo o tem govora na čveku.

clock-img

02.07.2006, 18:44

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

če prideš v Celje ne UE do 11h jo dvigneš na pošti v Celju še isti dan med 15 in 18 uro, v NM pa moraš bit do 11:30 ure na UE, kdaj in kje jo dvigneš pa ne vem user posted image

clock-img

03.07.2006, 11:06

clock-img

Nattka

pencil-img

249

Mi smo oddali vlogo za osebno v ponedeljek pod urgentno. Dobili smo jo v sredo, s tem, da sem klicala tudi na Cetis v Ceje. Vlogo pa lahko oddaš na katerikoli UE.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem