No tudi sama sem sla cez podobno...in bilo je hudo, pa ne zaradi njega,bolj zaradi strahu, kako bos vse lahko sam...k sreci imam starse,ki mi pomagajo, ce ne bi bilo res hudo...po porodu, ko se stvari postavijo na pravo mesto, tudi tvoja glava in srce pride na prave tire...in takrat zivis za svoje malo bitje,ki te osrecuje iz dneva v dan...
Srecno!
Joj, joj, joj. Me je kar stisnilo.Kolk je tega. Prepričan sem, da ne ve kaj je zapustil. Pa saj verjetno takšnega tudi hotela ne bi, ki se poja okrog.
Tudi sama sem bila v enaki situaciji pred leti.
Ob strani sta mi stala starša in vsa družina.
Tudi jaz sem bila na začetku zmedena, nato pa sem
si nekako rekla, da pač moram iti naprej in misliti
pozitivno. Predvsem pa misliti na malo pikico, ki je
rasla v meni. Ta pikica je sedaj že velika punčka in
ko pogledam nazaj, ugotovim, da nama je kar dobro
šlo, čeprav sva živeli sami.
V bistvu sem že v nosečnosti bolj kot ne razčistila in iz
situacije, ki je nastala potegnila le najboljše.
To želim tudi tebi. Da tale kriza čimhitreje mine, potem
pa svoje misli usmeri samo še na svojega otročka.
Boš videla, da ti bo uspelo. Držim pesti.
Pozdravljena,na zalost je tako,da je dosti "svinj"na tem svetu,..
ce ti je to naredil zdaj ko si noseca,ko ga najbolj potrebujes,potem škoda da
zivi,...zal je tako,vendar ne obupaj,verjemi,da je lahko bolše,posveti se samo sebi in malemu
bitju,ki zivi v tebi,...on te potrebuje,to naj ti bo v veselje,...sej bo še prisel tisti ki te bo resnicno ljubil...verjemi,koliko pa si ze noseca?
v glavnem,cim manj sesekiraj,vem da je hudo,misli le na lepe stvari,pojdi ven,druzi se s prijatelji...NE PREDAJ SE!!! zivi le za otrocka,ki prihaja,....
upam,da se bos kmalu lahkonasmehnila in sporocila,dasi srecna mamica...
lp
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!