cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

OTRDEL TREBUH

clock-img

02.11.2004, 08:23

clock-img

KL

pencil-img

25

Sem v 26 tednu pa mi sigurno 1x dnevno trebuh čisto otrdi - ali je to normalno? Velikokrat pa me tudi zbada na desni strani trebuha. Saj imam drug teden pregled pa me mal skrbi kaj bi to bilo?!

clock-img

02.11.2004, 08:26

clock-img

dory

pencil-img

8852

Da ti trebuh otrdeva je cisto normalen pojav, vendar pa naj bi bilo to otrdevanje znotraj 20x na dan...za vsak slucaj omeni tezavo pri ginekologinji

clock-img

02.11.2004, 08:34

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!

Danes sem v 29T 4/7 in imam od včeraj probleme glede otrdevanja. Ko ležim je v redu, ko pa vstanem pa je otrdevanje na 20 minut s tem, da imam grozne bolečine križa (moram povedati, da mislim, da je kriva postelja).

Upam, da se bo stanje izboljšalo, če ne grem jutri k svoji G..

Prosim pa za vaše izkušnje! Aja imam rizično nosečnost in sem na bolniški od 11 tedna zaradi bolečin v spodnjem delu.

Bojana

clock-img

02.11.2004, 08:34

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

Hoj!

Jaz bom jutri noseča 20 t, pa sem tudi opazila, da mi trebuh kdaj pa kdaj otrdi. Tudi mene malo skrbi in nameravam glede tega 8.11 vprašat G, ko bom šla na pregled

lp:rozica:

Sončnica

clock-img

02.11.2004, 08:37

clock-img

dory

pencil-img

8852

Bojana26

svetujem ti,da gres raje na pregled...bolje preventivno zagnati paniko in da ti potem povejo,da je vse ok,kot pa cakati...otrdevanje nekajkrat na dan je ok,kar je pa vec kot 20x je vredno pregleda...

clock-img

02.11.2004, 09:49

clock-img

malika

pencil-img

3199

Tako kot svetuje teja! Otrdevanje trebuha na točno časovno obdobje(10, 15, 20,...min) ni tako nedolžno. kar čimprej se posvetujte s gin., pa po kakšen magnesol v lekarno.

Lp

clock-img

03.11.2004, 21:30

clock-img

mala račka

pencil-img

75

mene pa zanima, ali to otrdevanje trebuha pomeni le nevarnost prezgodnjega poroda ali predstavlja tudi kakšno drugo nevarnost?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem