cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

O bo v naslednjih dneh!!!

clock-img

12.04.2005, 11:05

clock-img

BaGSi

pencil-img

312

ginekolog pravi, da bo O verjetno čez 2 ali 3 dni - glede na velikost folikla in debelino sluznice.:bravo:
Upam, da bo res in da se bo v tem tretjem klomifenskem ciklusu uresničila želja po drugi pikici...:duda:
LH testi so negativni, bolečin še nimam, tako da bo verjetno O res šele čez nekaj dni (danes sem 15 dan po M, prejšnji mesec je bila O na dan 17 oz.18).

:sloncek: :sloncek: :sloncek:

Kako pa kaj ostale....ki čakate na O? ;)

Pozdravček!

clock-img

12.04.2005, 11:10

clock-img

aljča

pencil-img

855

Jaz jo imam prav ta teden.Malo prehiteva,ker so moji hormončki začeli divjati.Ta ciklus bo eksperimentalni,ker sem brez komiflenov in dabrostona.Ponesrečen poizkus v tretjo inseminacijo.Bomo videli,če bo kaj ratalo.
Velik sreče tud tebi bagsi.:sloncek::sloncek::sloncek::pujs::pujs::):)
čao Alja:metulj::metulj:

clock-img

12.04.2005, 11:34

clock-img

Kris

pencil-img

214

pri meni naj bi bila šele naslednji teden, ampak ne glede na to sem se odločila, da bova ta mesec pridno hopa cupala :sloncek::sloncek:, pa bova potem videla, kakšni bodo rezultati. Upam, da se bosta prikazali :modri:.

tebi pa želim, da se ti bo te dni posrečilo. Držim pesti :miska::miska:

clock-img

12.04.2005, 11:42

clock-img

marrusa

pencil-img

230

Tudi jaz jo bom imela šele nasljedni teden.Upam,da nam bo v tem mesecu ratal naredit eno:duda:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem