writing-img

O današnjih lepotnih idealih

clock-img

26.10.2008, 10:38

clock-img

enkratna

pencil-img

821

Danes je pa dr. Pušenjak poskrbel, da sem se pošteno nasmejala njegovemu odgovoru - zato uvrščam to v rubriko zabava, čeprav je vsebina zelo resna user posted image . Bolj se z njim ne bi mogla strinjati!

Njegov odgovor mlademu dekletu, katero skrbi pojav celulita zaradi jemanja konctracepcijskih tabletk:

"Spoštovani,

ta nesrečni celulit nam je žal res povsem zameglil um, nekaterim seveda še bolj kot drugim. Celulit je normalen pojav pri ženskah in ne boste verjeli, celo pri moških in ne vem kaj je v naših glavah narobe, da tega pojava nikakor ne sprejmemo. Današnji lepotni ideali so res povsem popačeni in so prav pedofilski. Vključujejo namreč povsem otroške lastnosti (brez vseh dlak, brez oblik - koščen, brez maščobnih blazinic in seveda brez celulita) Vsi bi bili kot s fotošopom zretuširane anoreksične ali umetno nategnjene manekenke na jumbo plakatih. OK, verjamem, da imate vi osebno s tem pač nadpovprečno veliko težav in tudi razumem, da vas to moti, če pri svoji dejavnosti zelo očitno kažete noge. Kakorkoli, res vse KT nekako delujejo podobno in v tem pogledu niso blagodejne. Če Kt ne pridejo v poštev, kot pišete pa ste že rodili, bi vam priporočil maternični vložek Mireno. Je zelo zanesljiva oblika KC, na presnovo vode in maščobe pa bi ne smel imeti nobenega vpliva."

clock-img

26.10.2008, 17:16

clock-img

Anonimen

Dr. Pušenjak user posted image user posted image

clock-img

29.10.2008, 22:34

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Vsi bi bili kot s fotošopom zretuširane anoreksične ali umetno nategnjene manekenke na jumbo plakatih.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

02.11.2008, 20:01

clock-img

amaya

pencil-img

4434

amen

Zaljubljena sem v tri fante...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem