cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ob prometni nesreči...

clock-img

26.09.2007, 23:41

clock-img

Anonimen

.. . le z materialno škodo... Ali veste kaj morate naredit?

No jaz nisem, k se mi je en v rit prlepu.
Pa stokrat sem si že rekla, da moram se pozanimat kje je zavarovanje pa kaki so to kupončki, pa....

Itak... se je moglo prej zgodit, preden sem to uresničilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.09.2007, 23:44

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Imam zavarovano vse mogoče in moram poklicat policijo. **** je, ker jih je treba čaaaakaaat. user posted image

Drugače pa izpolnita Evropsko poročilo in od police ti odtrga kuponček oz. ti njemu. user posted image

clock-img

26.09.2007, 23:46

clock-img

Anonimen

Ja sej to sem naredla... ampak šele pol ko sem preklicala celo familijo da so mi povedli ka morma narest pa a je treba policijo al ne.

Katastrofa.
Sem mela pa srečo... je tip kar priznal takoj ko sem iz avta stopla.

clock-img

27.09.2007, 06:19

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Kot sem se že razpisal nedavno. Če tipo ne bo podpisal "svojega videnja o nesreči" tako, kot je priznal krivdo, si v riti.user posted image
Če še kaj potrebuješ, piši na ZS.

clock-img

27.09.2007, 09:18

clock-img

Anonimen

Ko se je vame nekdo zaletel, sem poklicala policijo. Čeprav je bil stari pijan in je bil ful ponižen, vse je priznal, rekel, da se naslednji dan dobiva na zavarovalnici ... ampak kako naj pa vem, da se bo naslednjega dne sploh še česa spomnil. Tudi eni tipi, ki so prišli z lokala poleg kraja nesreče, so mi govorili, pa ne policije klicat, poglej, stari je pijan, bo najebal pa take fore. Ampak se jim nisem pustila, kreteni, najbrž so iste budale. Pijanci držijo skupaj. Namesto da bi pomagali ženski z otrokom v zbitem avtu sredi križišča, se je njim stari pijanec smili. Poden.
Ajaj, je pa itak dobil izpit nazaj, ker je sin policaj ....

clock-img

27.09.2007, 14:44

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

V policah ti piše (vsaj na naših), v katerih primerih je potrebno klicati policijo.

Če se da vse zmenit, načeloma ne bi smelo biti problema. Jaz sem imela 2x to "srečo", da so me nagazili, obakrat je bil krivec drug voznik. Smo izpolnili Evropsko poročilo in to je to. Je pa res zelo dobro, da krivec na EP lastnoročno napiše "priznam svojo krivdo" in podpiše.
Potem se težje izgovarja, da ni kriv, ko ga zavarovalnice pozove....

Če pa je zadeva kakor koli "sumljiva", pa je bolje klicati policijo, ja.

clock-img

27.09.2007, 14:51

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Če prizna in podpiše EP je Ok. Na lepe besede jaz ne palim..ala da ne bi on kupončka rad dal zaradi bonitete, da bi plačal sam škodo. Te hitro nategnejo.

Če se pa ne da zmeniti..pa policija.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem