cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Obisk Kekčeve dežele

clock-img

05.03.2009, 08:03

clock-img

honey

pencil-img

2567

Naš 4-letnik je v torek izvedel, da je njegova vzgojiteljica na Cicibanovih uricah bila v Kekčevi deželi. Očitno jim jo tako zanimivo povedala, da je bil naš povsem navdušen. Potem sem šla gledat na net in sem našla, da bodo Kekčevi dnevi letos od 21. do 28. 6.. Zdaj pa me zanima, kakšen imate izkušnje z obiskom Kekčeve dežele: ali je obisk možen cel teden, ali je možen samo določen dan, koliko je za plačat, kako dolgo traja obisk, kdo gre z otroci ipd.

Hvala za vse informacije, ker na spletni strani niso ravno preveč zgovorni o tem user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

05.03.2009, 08:34

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

V Kekcevo dezelo gres lahko tudi izven teh dnevov - ti Kekcevi dnevi so prireditev!

Evo, nasla - pise, da v maju in juniju ob sobotah za individualne oglede oz. skupine:

http://www.sednjek.si/index.php?id=3 

clock-img

05.03.2009, 08:36

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

JE pa se ene par takih pravljicinih zadev okrog Kranjske Gore, pa kot zanalasc ne najdem svojega clanka o tem. user posted image

clock-img

05.03.2009, 08:37

clock-img

fricka

pencil-img

751

Bili smo že 2 x, naša še ne štiriletnica je vedno navdušena. Mi smo šli iz Kranjske gore izpred agencije z avtobusom (predelan tovornjak v stilu Kekca). V deželi so pravljični junaki: Brincelj, Kekec, Bedanec, Mojca in Pehta. Pri Pehti dobimo vsi tudi kruh (pecivo) s ščepcem poguma in čaj. Izlet je vedno organiziran, poleti je bil npr. v sredo in med vikendom. Sem si pa shranila mob. agencije in lahko vprašaš sama: 051 623 701.

clock-img

05.03.2009, 18:51

clock-img

honey

pencil-img

2567

Hvala vsem. Jaz sem bila pa prepričana, da odraslim vstop ni dovoljen. Super, bomo šli pa vsi skupaj user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem