writing-img

Obisk v dvoje

clock-img

29.12.2005, 11:22

clock-img

suzi

pencil-img

77

Punce živjo. Ne vem če ima katera že glede tega izkušnje, 3.1.2006 imam prvi obisk in UZ pri ginekologu na gin. kliniki v Ljubljani, pa bi moj neizmerno rad šel zraven da sliši srček svojega srčka. A je katera izmed vas pripeljala svojega na prvi pregled?
Drugače pa vsem nosečkam, bodočim očkom in malim pikicam, vse najlepše.

clock-img

29.12.2005, 11:25

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

JAAAAAAAAAAA!

Kar pojdita skupaj, če si to želita. Tam pa potem itak vprašaš in poveš, da je tudi očka zraven. Mislim, da ne bo težav, tudi imidva sva bila skupaj v Lj (jaz sem imela sicer v kliničnem centru).

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

29.12.2005, 11:30

clock-img

suzi

pencil-img

77

Hvala za odgovor, bova šla kar oba.

clock-img

29.12.2005, 11:32

clock-img

DrejcDrejc

pencil-img

480

Če imaš prvi pregled, obstaja možnost, da se še ne bo nič kaj videlo. Ne vem, v katerem tednu nosečnosti boš takrat. Je pa odvisno od G do G, koliko dopuščajo prisotnost partnerja pri pregledih. Če boš šla pozneje na pregled nuhalne svetline, tja obvezno vzemi tvojega dragega - tam se res izplača, vse se lepo vidi, otroček je ravno prav velik za ultrazvok. Jaz ga na prvi pregled nisem vzela zraven, ker se tudi ni nič kaj videlo, en mali flekec na slikci. Najbolje, da kar v ambulanto pokličeš in vprašaš za mnenje.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

clock-img

29.12.2005, 11:41

clock-img

suzi

pencil-img

77

Ko grem na pregled bom v 9 tednu. Glede na knjige, ki jih zdaj prebiram in mi jih vsa žlahta nosi, naj bi se že malce videlo. Bomo videli, če nič drugega bom vsaj zadovoljila silni želji mojega dečkota, ki ga itak vse kar se tiče njegovega otročka zanima. Že ko sem šla na pregled k G preden sva zanosila, je hotu bit zraven.

clock-img

29.12.2005, 11:46

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Prvi UZ je ponavadi vaginalen in takrat imajo ginekologi dostikrat problem s tem, da bi bil bodoči očka zraven. Najbolje je, da pokličeš in vprašaš. Pri ostalih UZ pa ni problemov, če je ati zraven.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

29.12.2005, 14:45

clock-img

Anonimen

Pri nama je to že samoumevno. Pri prvi user posted image je bil vedno z menoj, prav tako tudi v 2.user posted image Le ko sem imela nekaj težav, nisem hodila z njim, saj sem bila skoraj vsak teden tam. Sedaj ko se je pa stvar umirila, pa sva spet obadva skupaj na pregledihuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem