writing-img

Oblačila - plesen ?

clock-img

24.08.2006, 12:11

clock-img

Anonimen

Prosim za pomoč.Moj veleumni dedc je mokro brisačo vrgel v koš za perilouser posted image .Ko sem čez tri dni dala prat , sem na dveh majčkah opazila plesenuser posted image .Ker sta pisani sem ju oprala na štirideset stopinj.Pa ni šlo dol.A se mogoče ,da kako to dol spravit?Bom vesela vsakršnega predloga .Ker sta majčki tako lepi mi ju je škoda stran vrečt.

clock-img

24.08.2006, 12:42

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Meni je pomagal Oxi, sem pa čez noč pustila namočeno oz. sem ga nasula po flekih. Majčka je pa bela s slikcami - tako, da nisem ziher kako je s pisanimi stvarmi, jaz bi verjetno še vseeno probala.

clock-img

24.08.2006, 12:44

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Plesen je zelo trdovratna. Meni je hči iz počitnic prinesla eno majčko s plesnivim flekom. Tudi na 90 z veliko Vanisha ni šlo dol. Mogoče poskusi s tistimi majhnimi čistili, ki so za vsak madež posebej, baje je tudi za plesen. 

lp

clock-img

24.08.2006, 12:56

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

plesen gre težko dol. še z varikino. jest sem hčerki ene rumene kratke hlačke na enak način uničla. user posted image user posted image

clock-img

24.08.2006, 14:23

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

kriv je ded, zato se ti naj oddolži: majce flikni v smeti, on te pa naj na shopping po nove pelje. Nikoli več ne bo mokrih stvari v koš za perilo metal.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem