cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Oblačila v MB porodnišnici.

clock-img

02.06.2005, 11:40

clock-img

Amoss

pencil-img

743

Mene pa zanima če katera ve ali lahko imam za :duda:svoja oblačila v porodnišnici?
Ker so mi namreč včeraj napovedali :roza: in sem si spakirala roza oblekice, pa me zanima ali jo bom lahko oblekla v njih?

clock-img

02.06.2005, 11:42

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Praksa je, da imaš svoja oblačila za dojenčka samo za odhod domov in ne v času hospitalizacije.

clock-img

02.06.2005, 11:42

clock-img

malika

pencil-img

3199

Lahko, pa še bolje je tako!
Jaz sem pri prvem uporabljala samo njihove majčke in pleničke, pajacke pa sem imela svoje.

Ponavadi še vsak pohvali, kako je dojenček zdaj lep in da zdaj čisto drugače zgleda-saj res!

:bravo::bravo::bravo:

clock-img

02.06.2005, 11:45

clock-img

Amoss

pencil-img

743

No saj ravno zato ker sem včeraj ko sem bila v porodni sobi in so imeli tam pripravljena oblačila, pa se mi je zdelo da bo dojenček ful grozno zgledal.Saj več ali manj imam samo pajacke zraven, majčko pa bi že kakšno njihovo uporabila.Pa imam toliko oblekic, zakaj jih nebi uporabila.
Pa vsi pridejo v porodnišnico in dojenček dosti lepše zgleda če je oblečen v lepe stvari,...

clock-img

02.06.2005, 11:45

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Pri nas je itak zmanjkalo njihovih oblekc (lj) pa sem dala svoje, da ni bila pokakana. Vzami s sabo, pa boš sproti videla.

clock-img

02.06.2005, 13:18

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Mislim, da lahko imaš. Čeprav so se men zdela čist lepa oblačila. MajčKe s pisanimi vzorčki ali enobarvne (lepe barve), pa pajacki za zavezat. Sploh pa se mi zdi totalno odveč, da bi že v porodnišnici imela delo s cunjami. Seveda kakor hočeš.

clock-img

02.06.2005, 13:20

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Aja, pa še to....ko sem bla jaz not, je bilo oblekic vedno dosti na zalogi. Vedno pa je zmanjkalo povijalnih plenic, tistih zmajčkov. Sam takrat je bla res gužva na vseh oddelkih.

clock-img

02.06.2005, 14:09

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Jaz sem Nejo kar v njihova oblačilca oblačila, domov pa sva šli v svojih (in dveh njihovih plenicah, ker je bila sveže previta in je nisem odvijala:zmeden2: jih imam pa za spomin na porodnišnico:) )

clock-img

02.06.2005, 16:49

clock-img

Anonimen

Davida sem oblačila kar v njihova oblačila, ker se mi je zdelo tako bolj praktično. Enostavno, če se pokaka ali polula in pride skoz, se ne rabiš sekirat, kdaj in kje boš to oprala. Pri nas (sorodniki) itak nihče ne ve, v kaj je bil oblečen (tudi to, da je imel že prvi dan na sebi vijoličen pajacek kot svoje prvo oblačilo in so vsi mislili, da je punčka), vsem je bilo pomembno to, da so držali to majhno štručko v rokah.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem