writing-img

Oblačila za deklico

clock-img

21.08.2012, 08:31

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,

če bo katera pospravljala omare in bo imela kakšna oblačila odveč,ki jih ne bo več potrebovala za deklico v št.110-116 se priporočam nam bi vsak kos oblačil prišel zelo prav.

Hvala,LP.

clock-img

22.08.2012, 09:19

clock-img

Anonimen

lahko tudi kupim po simbolični ceni.Rabim za jesen/zima

clock-img

01.09.2012, 08:02

clock-img

Anonimen

A res nima nihče nič?

clock-img

01.09.2012, 14:06

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

http://www.bolha.com/iskanje.php?ckat=14&search=116

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

03.09.2012, 12:21

clock-img

Anonimen

Hvala ampak z nakupom na bolhi imam slabe izkušnje.

clock-img

03.09.2012, 12:40

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Zakaj pa? Jaz sem pa ravno danes gledala dva oglasa za deklice 110-116 (za 5 let) in se mi je zdelo kar ok.

http://www.bolha.com/otroska-oblacila-prosti-cas/komplet-oblacil-za-deklico-5-let-oglas1282027667

< Sporočilo je popravil nyna84 -- 3.9.2012 12:50:04 >

clock-img

03.09.2012, 12:56

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Sicer bi pa jaz na tvojem mestu zavila v H&M, imajo precej stvari, ki so tudi cenovno ugodne. Samo čas si je treba vzeti in res dobro pregledati ponudbo in cene. Ker sicer se res veliko rabljenih stvari prodaja za kar nekaj denarja in na koncu ne veš, kaj te čaka, ko odpreš doma paket.
Pa jaz sem mojima dvema prejšnja leta kupovala precej svari tudi v Kiku. Če kupuješ sproti (vsak mesec nekaj), se tudi strošek porazdeli. Sej nikoli ne rabijo vseh oblačil naenkrat. user posted image

clock-img

03.09.2012, 13:32

clock-img

Anonimen

Ja sej gremo popoldan malo pogledat.

Tudi meni se zdijo nekatere cene rabljenih oblačil kar zasoljene,sem pa enkrat kupila preko bolhe in me je skoraj kap ,ko sem videla kakšna oblačila so v škatli dosti jih tudi za doma nismo mogli nositi:(( res groza.

Sem pa mislila,če bi slučajno katera pospravljala omare in bi imela kaj za podariti,če ne rabi več.
Sem ravno prejšnji teden tudi jaz podarila ( na forumu podarim.si )kar nekaj oblačilc,ker mi jih je škoda zavrečt nekomu pa še kako pridejo prav.

Lep dan

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem