cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Oblečeni, pokriti ponoči - koliko?

clock-img

29.05.2008, 13:40

clock-img

dabe

pencil-img

28

Živjo!

Mene pa zanima koliko imate vašeuser posted image  oblečene in pokrite ponoči?

Moja je stara 6 mesecev in sploh ne vem koliko jo naj oblečem in pokrivam?

Hvala in lp

Moj zlati sonček Ajda

clock-img

29.05.2008, 13:55

clock-img

matic0105

pencil-img

305

Naš user posted image  je star en mesec, ponoči ima oblečen bodi z dolgimi rokavi, žabice, nogavičke, pokrit pa je s tankim koutrčkom. Vsake toliko časa preverim rokice, glavico, vedno je topel, tako da ga sigurno ne zebe. 

clock-img

29.05.2008, 13:58

clock-img

tintin

pencil-img

3293

bodi brez rokav, pižamica s kratkimi rokavi in hlačami (enodelna sicer), poletna spalna vreča

clock-img

29.05.2008, 13:59

clock-img

tintin

pencil-img

3293

aja, star je 6,5 meseca. Jaz ga načeloma oblačim tako kot sebe.

clock-img

29.05.2008, 14:01

clock-img

Jenny Anny

pencil-img

599

Naša je stara 7m in jo mam v zelo tanki pižamici (brez bodya), pa v poletni spalni vreči.

clock-img

29.05.2008, 14:21

clock-img

Anonimen

Moja bo stara kmalu 5 mesecev. Za spančkanje jo pa oblečem v bodi z dolgimi rokavi in jo vtaknemuser posted image  v spalno vrečo in že spi. Če je nočka hladnejša, jo pa pokrijem še z dekico.

clock-img

29.05.2008, 14:25

clock-img

pavlyna

pencil-img

235

IZVIRNO SPOROČILO: Teja27

Moja bo stara kmalu 5 mesecev. Za spančkanje jo pa oblečem v bodi z dolgimi rokavi in jo vtaknemuser posted image  v spalno vrečo in že spi. Če je nočka hladnejša, jo pa pokrijem še z dekico.

se podpišem,sam da je naša stara skor 7 muser posted image

clock-img

29.05.2008, 14:43

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

če imate toplo ji lahko daš bodi kratek rokav, tenke bombažne hlačke, lahko kratke in brez nogavičk. ko jo daš spat, fajn prezrači sobo in jaz naše najmanj urco nič ne pokrivam ker ji je vroče..... potem jo pa z eno rahlo rjuhco pokrijem....stari smo 13m a ni razlike s 6m dojenčkom

clock-img

29.05.2008, 15:21

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

enodelna pižamica s kratkimi rokavi in hlačami

pokrit z rjuhico

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

29.05.2008, 15:50

clock-img

barika

pencil-img

6448

tanjši body z dolgimi rokavi, pa (po)letna spalna vreča.  če je pa hladno (ko bi vsaj bilo) mu  dam še sp. del pižame gor.

o stopinjah v našem stanovanju pa rajši nebiuser posted image user posted image

clock-img

29.05.2008, 21:21

clock-img

Solero

pencil-img

466

Pajacek oz. pižama z dolgimi rokavi, nobene vreče ali kovtra. Je že prevroče.

clock-img

29.05.2008, 21:26

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

bodi z kratkimi ali pižamico z kratkimi, pokrit z rjuhico, ki jo kmalu dol zbrca.
poskušala sva ga različno oblačit, dokler nisva ugotovila, da mu tako najbolj ugaja

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

29.05.2008, 21:31

clock-img

madasa

pencil-img

287

jaz pa mojo 3m user posted image  oblečem v bodi kr. rokav in bombažne hlačke in pokrijem s pleničko. Kasneje jo pokrijem še s lahkim kovterčkom s tem da celo noč luftamo in je kar sveže oz. sem tudi jaz s kovtrom pokrita.
lp

clock-img

29.05.2008, 21:45

clock-img

majra

pencil-img

1499

Body brez rokavov, tanka pižamica z dolgimi rokavi in spalna vreča. Samo se mi zdi, da bo spalka kmalu prevroča. Kje ste kupile poletne spalne vreče oz. so ful tanke? MOja je kao poletna, sam se mi zdi kar topla. Brez nje pa ne moremo, ker se je navadila, da ko jo dam v spalko, se umiri in sama zaspi

clock-img

29.05.2008, 21:55

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

dejte no, bodite zlate in povejte a se da kje pri nas v sloveniji dobit podobna tanka spalna vreča kot na sliki? jo iščem tukaj okoli, pa nisem nič podobnega našla
user posted image
ni podložena, samo bombažno blago - recimo ji "srajca/vreča" user posted image , ki se spodi zategne s trakcem.

clock-img

29.05.2008, 21:57

clock-img

jančica

pencil-img

41

Naš pikec pa je oblečen samo v pižamico s kratkimi hlačami in kratkimi rokavami, nič pokrit. Imamo v sobi 27 stopinj, pa nikakor ne moremo ohladiti. Se mi je zbujal večkrat na noč, ko je bil bolj oblečen.

clock-img

29.05.2008, 21:57

clock-img

jančica

pencil-img

41

Star je pa osem mesecev.

clock-img

29.05.2008, 22:01

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Spat gre v bodiju z dolgimi rokavčki in v tankih hlačkah, pokrit ni, ker se odkrije še predno ga pokrijemouser posted image , v sobi nimamo toplo, ker je tako obrnjena, da ni nikoli sonca notri in ga zato malo bolj oblečemo.. mu pa paše, ker spi celo noč, star pa je 13 mesecev:)  

clock-img

29.05.2008, 22:17

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

mateyka si pogledala v H&M-u?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

29.05.2008, 22:25

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Naša najmlajša je stara 3 leta, pa spi v pižami s kratkimi rokavi. Že dojenček (rojena junija) je spala pri takih temperaturah le v bodiju s kratkimi rokavi (včasih le v majčki s kratkimi rokavi - da ji ni bilo prevroče po hrbtu), večinoma nepokrita, ali pa pokrita s tanko odejico ali tanko dekico. Sem vse 3 otroke po 1 tednu oblačila kot sebe.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

29.05.2008, 23:32

clock-img

Pia77

pencil-img

612

IZVIRNO SPOROČILO: madasa

jaz pa mojo 3m user posted image  oblečem v bodi kr. rokav in bombažne hlačke in pokrijem s pleničko. Kasneje jo pokrijem še s lahkim kovterčkom s tem da celo noč luftamo in je kar sveže oz. sem tudi jaz s kovtrom pokrita.
lp

Enako pri nas!

clock-img

30.05.2008, 08:15

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

moja je stara 7mesecev pa jo imam v majčki na naramnice in samo z tenko dekico nogice pokrite..je full soparno v sobi

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

30.05.2008, 08:26

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Oblečen je v zelo tanko pižamico z dolgimi rokavi, pokrit pa čez nogice. Je pa res, da imamo ponoči na kip odprto okno.

clock-img

30.05.2008, 09:27

clock-img

Anonimen

Bodi z dolgimi rokavi, spodnji del pidžame.

clock-img

30.05.2008, 09:42

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

pri nas v bloku se segreje tudi do 25 stopinj zato jo oblečem v body s kratkimi rokavi,tanke dolge bombažne hlačke,brez štumfkov in rahlo pokrijem. Pa še to ji je včasih vroče in se odkriva. Bog ne daj da bi jo v kakršno koli vrečo tlačila.

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem