writing-img

Obleka-kam?

clock-img

11.07.2007, 14:08

clock-img

mojgal

pencil-img

156

Blža se svečan trenutek- svečana večerja pa bi si omislila novo oblekco, mal bolj fenci ampak tudi pol tako lahko za nosit, pa me zanima kje v Kranju ali Ljubljani-btc bi se splačalo pogledat ( konfekcijska št. 38)
Res bi vam bila hvaležna za nasveteuser posted image

clock-img

11.07.2007, 14:13

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Men so ble v Špeli v Btc-ju hala A ene všeč. Sam sem si jo pol vseen raj v Muri kupila. user posted image  Pa spodaj v kleti je tud neki štacun s takimi oblekicami, sam spet je odvisn od tvojega okusa. Pa priznam, da nisem bila notri sem sam mal firbcala in izložbe gledala.

clock-img

11.07.2007, 14:27

clock-img

mojgal

pencil-img

156

Hvala bom verjetno šla v soboto mal v akcijo kaj pa tiste dve trgovini ki sta se pred kratkim odprli zraven Zare, imajo kaj podobnega kera ve?

clock-img

11.07.2007, 17:30

clock-img

Anja25

pencil-img

203

Trgovina By American v hali A kletna etaža. Tam imajo lepe obleke za svečane priložnosti. Pa še ene par štacunc v hali A s tako robo se najde.

Pa dobro izberi!!!  LP

clock-img

11.07.2007, 18:07

clock-img

urška

pencil-img

3136

kaj pa benetton ali pa zara? mogoče tudi zero  v city parku. definitivno pa kej najdeš v emporiumu.

clock-img

11.07.2007, 18:18

clock-img

Tanayya29

pencil-img

2763

Mogoče se ti splača pogledat tudi v Mango,ali pa Promod..Tam imajo full lepe oblekce..

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

clock-img

11.07.2007, 22:17

clock-img

nabiralka

pencil-img

70

Ja če boš v Lj. potem se ti res splača prešibati cel btc in si poiskati nekaj lepega, ampak ti svetujem da s tem kar malo pohitiš saj je ravno sredi razprodaj in ti utegnejo do sobote uiti tvoje številke, tak da  čimprej v akcijo. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem