writing-img

Obleka

clock-img

27.03.2008, 12:33

clock-img

atanja

pencil-img

1214

A mi lahko mal cene poveste kok stanejo če si daš zašit obleko z blagom skup.
Obleka pa naj bi bla it svila oz. podobnega blaga ki bi padu lepo dol, všit moderček, dolga. Sam tok približno

clock-img

27.03.2008, 12:35

clock-img

MamiBom

pencil-img

88

To je pa odvisno od šivilje same, koliko bo zaračunala. Mislim da je razpon kar velik.

clock-img

27.03.2008, 12:37

clock-img

atanja

pencil-img

1214

Ja kul sam jaz sem eno dobila k bi za 100€ naredila zdaj mi pa tisti k sem to zrihtala prijavi da je drago in da je najdla šiviljo k ji bi za 25€naredila pa mi je mal mem.

clock-img

27.03.2008, 12:47

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Obleka za 25eur!?  ma meni se zdi to zelo nizka cena, moja šivilja naredi zelo enostavno krilo za 30eur.

clock-img

27.03.2008, 13:05

clock-img

iva01

pencil-img

961

odvisno kakšna je obleka, sam pomoje bi mogla bit tam nekje med 80 in 100€..odvisn kak je zakompliciran kroj in ostali detajli..po moje

clock-img

27.03.2008, 13:17

clock-img

atanja

pencil-img

1214

No najlepša hvala ker je baje kar zakompliciran zato k mora met modrc notr všit. Pa še par detajlev. Ma jezna sem ker sem se ful trudla da je sploh dobila šiviljo pol pa tako naredi tri tedne prej. Pa za maturanca je. Ma me je raz... in zdaj bo una name jezna k sem rekla da naj si rezervira ta čas da bo res mela narejeno... Grozn

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem