writing-img

Obleka naredi človeka

clock-img

14.10.2008, 19:36

clock-img

M1987

pencil-img

656

Zdravo. Svoj stil še iščem... Ko vidim žensko, ki je lepo oblečena mi je zelo všeč, vendar sama nekako ne znam kupiti ženstvenih oblačil. Na  mojo višino (no manjšino user posted image ) 1,6 res ne vem. Gledam krila z visokim pasom pa ne vem, če bi to pasalo? Rada bi neko eleganco... Kje kaj nakupujete ve? Meni je všeč H&M, Orsay... Letos sem si prvič kupila kratek plašček. Oblek imam veliko, vendar vse nekako športno, preprosto, nič bolj strogo, ženstveno... Kaj kupiti na mojo višino in kje? Moj pravi, da naj grem naga user posted image  Mu mori ker imam toliko cunj, a še vedno premalo user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

14.10.2008, 19:40

clock-img

piamaria

pencil-img

523

ja vsak po svoje, glede na finance se mi zdi:
Max Mara, S oliver, HH in Zara, dobim pa ful dobre hlače v H&M - športno elegantno in vedno sproščenouser posted image
obleke pa kupujem v Muri .

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

clock-img

14.10.2008, 21:24

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

Men je Max & Co zakon! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

clock-img

14.10.2008, 21:26

clock-img

Anonimen

Oblek imam veliko, vendar vse nekako športno, preprosto, nič bolj strogo, ženstveno...

Pa se v njih dobro pocutis?
Ker nekaj lahko vidis na drugem in mu super pase, ker zna nosit. Ista obleka bi na tebi zgledala cisto drugace, ker bi jo nosila drugace. Tko, na silo iskat in furat nek stil, samo da bos zenstvena, je bv...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem