writing-img

Obleka za krst

clock-img

14.05.2005, 07:44

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Kaj naj junija oblečem za krst mojemu sinku, ki bo takrat 6 mesecev star?
In kaj naj oblečem jaz, da bom malo skrila tisto, kar še ni šlo dol:grrr::hudicek: in fajn zgledala. Za klasiko mi ni preveč.
In kje naj vse to dobim?
Vprašanj tolk, da se kar vid, da že dooooolgo nisem po trgovinah hodila.

clock-img

14.05.2005, 07:52

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Hojla!

Jaz sem tudi komplicirala, kaj mu naj oblečem (je bil 5 mesecev star pri krstu). Potem sem ga pa oblekla po nasvetu prijateljice kar "obično", modre hlačke, majčka, čeveljčki, da je lahko to še potem nosil.

Tudi jaz imam veliiiiiiiko kg preveč, tako da prisegam na črno barvo, ki je itak moja najljubša.

Sicer pa Mamita, si iz Ce? Jaz sem iz okolice Žalca. Vidim, da imate srečanja. Bi se vam pridružila, če smem, samo kaj ko ste same mlade, jaz pa že bolj v letih (35).

L.p.

clock-img

14.05.2005, 08:55

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Mamita, pokliči šiviljo, katere številko sem ti dala. Mi je rekla, da te bo verjetno lahko 'vzela':bravo:::bravo::bravo:

clock-img

14.05.2005, 19:32

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Saj sem jo, pa ima čas šele en teden po krstu:(:(:(

snorlax, ti kar pridi na naše srečanje. Sploh nisi tako v letih (ali pa sem jaz tudi skoraj že tam). Se mi zdi, da te z enga drugega foruma poznam...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem