cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Obliž za herpes

clock-img

11.04.2008, 08:42

clock-img

ninataja

pencil-img

434

Pozdravljene.
Moj user posted image  je včeraj dobil herpes in je ves nesrečen sedaj.
Jaz mu bi pa rada pomagala in mu bi šla kupit tist obližek za herpes, za katerega je reklama na TV. Pa me zanima, če je katera ve, kako se reč imenuje, da ne bom čukasto izpadla v lekarni.

clock-img

11.04.2008, 08:54

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Compeed.

clock-img

11.04.2008, 08:56

clock-img

ninataja

pencil-img

434

Hvala hvala. user posted image

clock-img

11.04.2008, 08:58

clock-img

muška

pencil-img

3223

rečeš enostavno obliž pa je to to. jaz sem jih imela prejšnji mesec 5 user posted image  , sem šla po te obliže pa jih niso imeli, je rekla, da jih dobijo drugi dan,... no nisem šla po njih. Sem se mazala kar z justovo tee tre kremico in so v tednu dni izginili-no posušili in odpadli user posted image

Me pa res nekaj zanima, če jih boš nabavila_kako dolgo se jih lahko uporablja? Samo takrat ko herpes raste, ali tudi že takrat, ko se spuščajo in pokajo mehurji?

clock-img

11.04.2008, 10:40

clock-img

catisima

pencil-img

43

EJ BEJBE PREIZKUŠENO...KADARKOLI GA DAŠ GOR, LAHK ŽE KO TE SAMO BOLI....GOR GA IMAŠ DOKLER SE NE ODLEPUJE OZ.ODPADE....TI KAR FINO NARDI...

enga :), pa pa Simonka

clock-img

11.04.2008, 11:21

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

EJ BEJBE PREIZKUŠENO...KADARKOLI GA DAŠ GOR, LAHK ŽE KO TE SAMO BOLI....GOR GA IMAŠ DOKLER SE NE ODLEPUJE OZ.ODPADE....TI KAR

Na en tak odgovor sem čakala. Po kolikšnem času pa ti odpade? Aja - kaj pa cena?

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

11.04.2008, 13:40

clock-img

kaj@

pencil-img

346

cena je okrog 10 e

clock-img

11.04.2008, 22:02

clock-img

muška

pencil-img

3223

O hvala. Vidip jaz pa sem imela občutek, da si ga lahko daš gor samo ko raste.

Hvala user posted image

clock-img

14.04.2008, 11:13

clock-img

Abbott

pencil-img

145

Zadnjič sem videla eno bejbi, ki je imela to obliž in deluje. Pohvale!!!! Kje so bili prej, ko sem jaz imela blazno herpesev????! 

clock-img

14.04.2008, 20:23

clock-img

catisima

pencil-img

43

ninataja si kupila oliž? in kako?

enga :), pa pa Simonka

clock-img

17.04.2008, 15:49

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Kje so bili prej, ko sem jaz imela blazno herpesev????!

To se jaz tudi sprašujem user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

17.04.2008, 16:03

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Evo, jaz ga bom danes sprobala.

A to pustiš dokler ne pade samo dol al kako? Ma, moram navodila prebrat. Upam, da mi bo pomagalo.

clock-img

17.04.2008, 16:21

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Evo, obliž sem nalepila, ampak je tako velik, da ga imam na celi ustnici pa še malo pod ustnico.

Me prav zanima. če je bo ok.

clock-img

12.06.2008, 06:58

clock-img

nežka

pencil-img

289

Jaz sem si ga nalepila prvič in imam kar dober občutek, ker se mi herpes ni tako razširil, kot se ponavadi. Pa še lepše zgleda pod obližem in bolj higienično deluje. Imam pa težavo, ko ga odstranjujem, ker se tako močno zalepi na kožo. In koga odstranjujem, mi utrga tudi kožico oziroma ranico na ustnicah. Ali ima kdo idejo, kako obliž odstraniti, ne da bi ranica ob tem zakrvavela?

clock-img

12.06.2008, 07:37

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

In koga odstranjujem, mi utrga tudi kožico oziroma ranico na ustnicah. Ali ima kdo idejo, kako obliž odstraniti, ne da bi ranica ob tem zakrvavela?

A niso pisale, da ga pustiš, da sam odpade?

clock-img

12.06.2008, 10:29

clock-img

nežka

pencil-img

289

Ne, ne odpade sam, treba ga je odlepiti in se po osmih urah kar dobro drži...

clock-img

13.06.2008, 15:40

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

ja,tud 12h zdrži...potem odlepiš, in deluje!!!vsaj pozdravi se veliko prej, zdravilnih učinkovin itak nima...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem