writing-img

Obloženi kruhki-nasvet prosim!

clock-img

18.01.2006, 16:27

clock-img

ona

pencil-img

3685

Bi rada za preznovanje rojstnega dne naredila obložene kruhke,pa me zanima kako ve delate to in kaj date gor?Jaz jih naredim ponavadi tako,da kupim une dolge okrogle štručke in zrežem na kose,gor pa dam maso iz šunke,sira in kisle smetane.Ima morda kdo še kakšno idejo kaj dati gor?To seveda potem spečem oz. pogrejem v pečici!

clock-img

18.01.2006, 17:16

clock-img

tascha

pencil-img

482

Jaz dam rezinico salame (ponavadi šunko), rezinico sira, kislo kumarico, ali rezino salame, kocko sira ali rezino saleme, rezino sira in olivo. Potem mi pa že zmanjka idej. user posted image

clock-img

18.01.2006, 17:19

clock-img

Anonimen

kruhke narežeš, jih namažeš z zeliščnim maslom, nato pa daš gor "kolobar" paradajza!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.01.2006, 19:26

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Rezino kruhka, rezino sirčka mozarella, rezino paradižnika in en list sveže bazilike ali pa rukoleuser posted image

lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

18.01.2006, 20:18

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Zmešaš tuno, petrešilj, malo česna (ni nujno), žlico majoneze, sol, poper pa v pečico na 250.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem