writing-img

Obožuje kislo

clock-img

05.05.2005, 20:06

clock-img

Natas@

pencil-img

804

A imajo tudi vaši radi kislo? Meni je zadnjič iz krožnika vzel kislo kumarico in jo seveda skoraj celo zgrizel, danes pa z največjim užitkom cuzal grenivko, ki se je meni zdela zelooo kisla. Meni se to zdi zelo zanimivo in hkrati čudno.

Lp

clock-img

05.05.2005, 20:10

clock-img

Anonimen

taka je od mojga moža nečakinja. zdej je stara 7 let pa že cel živlene sladkega sploh ne mara, zlo redko da poje kako slaščico, mogoče sladoled, jedla bi pa solato, pa kisle kumare, pa kumare v solati, pa kis pije od solate :zmeden: dohtar prav da ni s tem nč narobe, da ji že tko paše. ma pa 20 kil :) saj s težo nau mela nikol problemov ;)

lp, lara

clock-img

05.05.2005, 20:11

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ja, Anže tud zelo rad cuza limono, je kislo zelje in liže žlice iz solate... ...čist nič po mamici ni :)-

LP

clock-img

05.05.2005, 21:52

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Kdo bi si mislil, a ne? Taprav gurman;)

Jaz pa vem, kako zgleda, če Luki kaj ni čisto všeč, npr. Hipova kašica z brokolijem in rižem. Je naredil tako jasen BLJAK, da sem se mu kar:)- Ampak potem jo je pa vseeno do konca pojedel:)

clock-img

06.05.2005, 08:06

clock-img

janja

pencil-img

1559

Andraž tudi obožuje kislo. Je vse vrste solat, seveda pa mora pri tem popiti (kar z žlico) tudi nekaj kisa. Kumarico prime kar v roko in jo je. Z užitkom poje grenivko ali pa liže limono. Imava pa drugače tudi midva rada solate.

clock-img

06.05.2005, 09:30

clock-img

Anonimen

Ja, Lea ima najraje kisle kumarice, poje vsk dan vsaj eno. Pa rada ima kisle feferone, pa paprike, pa olive. Ja seveda, pa kislo zelje. Meni najbolj čudno je pa, da rada liže limone ali limete.

clock-img

06.05.2005, 09:45

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Pravijo, da ljudem, ki imajo radi kislo, primanjkuje neke kisline v želodcu ali nekaj takega..:zmeden:
Jaz sem pa ravno obratna- nič kislega, bljak:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem