writing-img

Obračunavanje vrtca

clock-img

03.06.2010, 14:30

clock-img

neli365

pencil-img

257

Ob vpisu v vrtec sem bila na porodniški (aprila), bili smo tudi sprejeti. Sedaj pa sem zvedela da mi sept. ne bodo v službi podaljšali pogodbe, torej bom brez službe. Zanima me kako to vpliva na izračun vrtca, a mi bodo zakasirali isto kot da bi bila v službi ali gledajo tudi kaj dejansko stanje in ali lahko izgubimo mesto v vrtcu ?

clock-img

03.06.2010, 15:44

clock-img

pikapikica83

pencil-img

45

Mesta v vrtcu ne moreš kar izgubit. Če si podpisala pogodbo imaš vrtec in dokler otroka sama ne izpišeš ga imaš zagotovljenega ne glede ne tvoje službeno ali drugo stanje.
Kako je s plačilom ne vem točno. Seveda se gleda dohodek in to, ampak po pravici povedano ne vem kako in kaj. Morda bo katera druga več vedela. Za vrtec pa ne skrbi!

clock-img

03.06.2010, 15:53

clock-img

sončnica14

pencil-img

255

To je verjetno odvisno od vrtca.

Pri Kranjskih vrtcih je tako, da se takoj po izgubi službe javiš na Občini, kjer ti na novo izračunajo, v kateri razred sodiš in koliko boš po novem plačeval vrtca. Dohodke, ki jih nimaš več ti odštejejo!

In obratno, če dobiš službo moraš javiti na občino in prinesti odrezek prve plače, da ti dohodke ponovno preračunajo in izračunajo delež vrtca, ki ga plačaš sam.

LP

clock-img

03.06.2010, 15:59

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Če je otrok v vrtec že sprejet, potem kot pravita že predhodnici ne boš zgubila mesta. Glede dohodka je pa tako, da bi ti morali upoštevati izgubo zaposlitve in ustrezno znižati plačilo - se pa to ureja na občini, ker je ona tista, ki plačuje razliko.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

clock-img

04.06.2010, 08:17

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Za prostor v vrtcu se ne rabiš bat, ker otroka kar tako ne morejo izpisat. Glede plačila pa ti bodo na občini izdali novo odločbo, ti jim moraš samo javit da si ostala brez zaposlitve in ti bodo že povedali kaj jim moraš prinesti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem