writing-img

Obroč za kopanje

clock-img

28.04.2006, 10:40

clock-img

Anonimen

zanima me katere imate, tiste ki nimate fredovih in kje so kupljeni/cena?Na kaj je treba bit pozorn??Kdaj lahko začne otrok nosit rokavčke?Vem, da tako hitro še ne, ampak, radovednost je lepa čednostuser posted image user posted image user posted image user posted image

Namreč poleti gremoza 3 tedne v Rogaško in bomo nekaj rabliuser posted image Nik bo takrat star 1leto in mescauser posted image

clock-img

28.04.2006, 13:21

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Moj je šel na Fontano po fredov obroč (ob tistem času, ko imajo vadbo za dojenčke). Stal je 5.700 sit. V prihodnjih dneh ga bomo šele preizkusili.

Mislim, da rokavčki pridejo v poštev nekaj pred 2. letom, aliuser posted image  - naj me katera popravi...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

28.04.2006, 16:16

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Mene pa zanima če je ta obroč primeren za na morje? Imam občutek da bi se obrno ob valovih!

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

clock-img

28.04.2006, 18:04

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

ne, doroteja, s fredom se sigurno ne more obrnit na valovih user posted image
nina nana - mi smo imeli pri taveliki "navadni" dvojni obroč (tak model kot na sliki)...v njem se tudi ni
nikoli obrnila okoli (niti na valovih)

user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

28.04.2006, 19:03

clock-img

tascha

pencil-img

482

Tudi mi smo kupili tkaega, kot ga ima pravljica na sliki. Enakega smo imeli pri tavelikem, pa ga valovi niso nikoli obrnili.user posted image user posted image user posted image Res pa, da mo šli v vodo, takrat, ko so bili kakšni veliki valovi, ker tud jest ne maram slane vode, d mi pljuska v obraz.  user posted image user posted image Mi smo  ga pa zadnjič kupli v Moravskih toplicah v oni trgovini v hotelu, stal pa je se mi zdi 1500 SIT.

clock-img

28.04.2006, 21:25

clock-img

sarazan

pencil-img

968

Moj otrok je še premajhen za "plavanje", ampak sem se vseeno že zanimala za te obroče in rokavčke, pa blazine,...

Izvedela sem sledeče: Fredov obroč je edini obroč, ki spodbuja otroka v pravilno lego telesa in gibanja v vodi.
Npr. obroč, ki je na sliki od pravljice, ne spodbuja pravilne motorike otroka, saj je otrok v vodi v pokončnem položaju in v vodi "hodi", ne dela gibov žabice, ampak psa. Sicer pa naj ne bi bil nevaren za prevračanje otroka v vodo.
Obroč, ki ga ima otrok samo okoli prsnega koša, spet drži telo v nepravilni legi, pa še nevarno je, da se otrok prevrne ali potopi.
Rokavčki držijo roke in posredno telo nad vodo. Otrokovo telo zopet ni v primerni legi. V uporabi naj bi bili šele, ko ima otrok že več let.

Seveda vse to pride v poštev, če želite, da se otrok navadi v vodi na plavalni položaj in ga spodbujate k temu, da bo kmalu splaval (še pred šolo). Če pa želite, da se samo namaka, pa je potrebno zagotoviti le varnost. Za to pa mislim, da je obroč s slike dovolj.

Ne pozabite pa, da otroka nikoli ne izpustite iz vidnega polja, saj nesreča nikoli ne počiva.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem