writing-img

Obroč za plavanje - Fredo ali Intex

clock-img

18.05.2008, 19:03

clock-img

Tende

pencil-img

96

Stari smo sedem mesecev. Zanima me, kateri obroč priporočate, ali se Fredov obnese, ali se vam zdi boljši bistveno cenejši Intex - upam, da sem si prav zapomnila ime.
Kako pa je  morsko vodo, kdaj ste svoje sončke začele namakati v njej?

clock-img

18.05.2008, 20:00

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Fredov obroč je fajn.Ga imamo. kakšen je inteks nimam pojma, ker ga nimamo. Vprašanje je (če sta podobna ), koliko s eboste hodili kopat in kaj se ti bolj splača kupiti. Naš starejši je fredov obroč rabil točno 5 x . Še dobro, da je prišla za njim še sestrica. Pa smo se veliko hodili kopat. Enostavno, ko je znal stati v vodi oz. hoditi, obroč ni prišel več prav, ker raje čofota brez in je bolj mobilen.

Morska voda je super in se v njej lahko namakajo še pred 5. meseci (5. mesecev velja za kopališča zaradi klora)

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

18.05.2008, 20:55

clock-img

Anonimen

Intex ne vem kakšen je. Prvič slišim. user posted image

No, mi imamo Fredov obroč in je super! Prvič smo se kopali, ko je imel šest mesecev. Šli pa smo v bazen z morsko vodo, Bernardin. user posted image

clock-img

18.05.2008, 22:23

clock-img

Tende

pencil-img

96

clock-img

18.05.2008, 22:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tende

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172618

Tega sem mislila....

Piše, da je šele od 1 leta dalje.

Kakor koli, Fredov obroč se mi zdi bolj pameten nakup. user posted image

clock-img

18.05.2008, 22:40

clock-img

sončnica13

pencil-img

1553

fredov je absolutno boljši, ker ima lego primerno za plavanje, v tem pa le sedi noteruser posted image . Mi imamo fredovga in smo res zelo zadovoljni.

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Morska voda je super in se v njej lahko namakajo še pred 5. meseci (5. mesecev velja za kopališča zaradi klora)

ja samo mora biti dovolj topla.

clock-img

18.05.2008, 23:04

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

naša je plavala zs fredovim in takim za sedet, kupil smo drugega, vendar smo ga v bazenu bolj malo uporabljal, ker je gila raje v naročju. kako bo na morju bomo pa videli. drugač se mi zdi bolj super fredov.

clock-img

19.05.2008, 07:21

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Meni se je zdel Fred super. Ampak samo meni. Otroka nista bila preveč navdušena. Pa sin je še nekako šel noter, tamalo sem probala samo 1x, pa je tulila, tako da smo ga prodali. Smo pa sinu lani na morju kupili tega Intex-ovega in je bil super navdušen. Je bil pa star že leto in pol. Za 7m ni primeren.

Tudi za malo sem letos kupila takega kot je Intexov, ker Freda videt ne more.

Za 7m je Fred veliko boljši. Če bo hotel bit noter.

clock-img

19.05.2008, 07:36

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Naša ni marala Fredovga obroča!Je jokala ko je bila v njem.Tako da smo ji zdaj kupili tega z hlačkami.

clock-img

19.05.2008, 09:37

clock-img

Tende

pencil-img

96

Hvala, punce!
Bomo kupili Freda, ker je še mala, pa bomo videli, kako bo....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem