writing-img

Obroček z hlačkami

clock-img

30.05.2005, 21:55

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Ojla!

A je ta obroček za na morje primeren za dojenčka ki še ne sedi sam?:zmeden:

lp:)

clock-img

30.05.2005, 22:07

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Pojma nimam. Mi smo se zelo lepo kopali z Fredovim obrocem ze pri 4 mesecih.

clock-img

30.05.2005, 22:09

clock-img

total

pencil-img

4453

Fredov obroč je zakon:bravo:

clock-img

30.05.2005, 22:17

clock-img

Gina

pencil-img

12402

A mi lahko kakšna razloži, kakšen izgleda tale fredov obroč, v čem je poseben? Še nikoli ga nisem v živo videla, samo na slikah, pa mi ni bilo čisto jasno. Drag je pa za:((. A je plastika kaj posebna? Mislim, ali ne more počit, ali je v čem drugem fora?

clock-img

30.05.2005, 22:18

clock-img

Anonimen

Naš je meu enkrt en tak podoben obroč, pa se je prec na glavo prekucnu. Ni vreden pol p. mrzle vode. Naš ma kr rokavčke...pri šesti mesecih se je pa po najinih rokah natikal.

clock-img

30.05.2005, 22:32

clock-img

total

pencil-img

4453

Gina,fredov obroč je res super ker je narejen tako,da se prilagaja otroku,teži,višini...,je bolj masiven iz takšnega materiala kot je za čolne,res trd in dober.Otrok v njem komot plava,se počuti varnega in je do 4 leta.Meni ni žal,da ga imamo ker mi je res prišel prav na Čatežu,ko smo bili prejšni teden,je:duda: užival in se nič bal,skoz ga lepo gor drži in je res varen,pa zame sploh drag ni:)

Lp:rozica:

clock-img

30.05.2005, 22:38

clock-img

Bib

pencil-img

266

Gina obroč lahko pogledaš na strani http://www.plavanje-dojenckov.com/

clock-img

30.05.2005, 22:49

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Hvala! :) A pa se ta obroč kaj prekucne? Saj vem, da čudno sprašujem, samo me res zanima, ker nisem v živo sprobala:)-:)-

clock-img

30.05.2005, 23:17

clock-img

lin

pencil-img

2504

Mi smo probali fredija in ta obroč in sedaj prisegamo na fredija:bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

30.05.2005, 23:19

clock-img

lin

pencil-img

2504

Ups s ta obroč sem mislila ta drugi šlauf e pa fredv obroč.:ups::ups:

clock-img

31.05.2005, 07:28

clock-img

Anonimen

Gina, vsa znanost Fredovih obročev je v tem, da so zelo stavilni in da otrok v njem leži, da je položaj telesa tak kot pri plavanju (kakor da je že kakšen dojenček zaradi tega obroča splaval...) Primeren je, če boste šte šli naprimer z njim plavat, tako da boste otroka potiskali pred seboj, ker je stabilen, otrok pa je v njem pripet z naramnicami, tako da nikakor ne more zdrniti ven. Če se bosta pa samo igrali v vodi, je pa čisto vseeno, oziroma bolje, če nkima ničesar ali pa sanavden obroček. Tibor se v Fredyju ni čisto nič dobro počutil, ga je preveč omejeval. Tako so se ga kar hitro znebili.

clock-img

31.05.2005, 09:11

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Naš je ko je bil prvič v Fredovem obroču hotel pogledat kaj je pod njim (oz. kje sploh je) in se je toliko nagnil da je dobil malo vode po obrazu, ki jo je seveda samo malo spihal stran in plaval naprej. Drugače pa so stabilni in naš uživa, samo da ni predolgo v vodi.

Lp

clock-img

31.05.2005, 11:44

clock-img

Gina

pencil-img

12402

A, tako. No, zdaj mi je malo bolj jasno. Hvala!:):):)

clock-img

31.05.2005, 11:52

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

jaz ti raje pripročam Fredijev obroč:bravo::bravo:

clock-img

31.05.2005, 11:59

clock-img

mdrevensek

pencil-img

13

Gina, jaz hodim sedaj s 6 mesecnim na plavanje. Se mi je prekucnil v fredovem obrocu. Direkt na glavo naprej. A se vedno se mi zdi za takole majhne dojencke najboljsa resitev za plavanje.
lp md

clock-img

31.05.2005, 12:18

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Mi smo tudi hodili na plavanje, pa me tudi Fredov obroč ni ravno prepričal. Naš sonček je imel zmeraj rokice ful na gor, glavo pa nekje dol - verjetno si težko predstavljate, ampak nekak se mi je zdel, kot da se ne počuti ravno najbolje tam notri, čeprav je v vodi užival. Sploh pa se mi zdi cena absolutno previsoka.
Mi smo kupili plavalni obroč s hlačkami in strehico, da mu sonček ne bo sijal v glavico in se mi zdi super.

LP; B :rozica:

clock-img

31.05.2005, 12:21

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Hvala punce! Če bomo kaj nabavli bomo kar navaden obroč z hlačkami, drugače pa bo tak na rokah.

lp:)

clock-img

31.05.2005, 21:04

clock-img

stela

pencil-img

35

Ko je bila hčerka stara 6 mesecev, smo ji v toplicah kupili čisto navaden plavalni obroč s hlačkami, pa se je krasno obnesel. L.p.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem