writing-img

Obroba za posteljico iz Ikee

clock-img

02.05.2006, 10:03

clock-img

petja

pencil-img

998

Me zanima, ali jo ima katera? Mi imamo posteljico 70x140 cm pa te obrobe ne znam spravit lepo gor. Skoz nekaj visi, trakci za privezat so čist mim gor prišiti, sem poskusila vse možne variante ...

Jaz mislim, da nisem tolk glupa, da tega ne bi znala, ali pač user posted image .

Imamo pa tako http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=5&productId=52983&langId=-3&parentCats=15567*15826*16155

Lp, petja

clock-img

03.05.2006, 20:10

clock-img

Anonimen

petja, ne da ti ne bi znala....ampak enostavno se to RES ne da narest user posted image
Mi smo imel prej posteljico 55x118 (Ikeino), pa se ni nikakor dal to normalno gor spravit.
Zdej imamo pa 140x70, pa sploh ne morem okol napeljat. Čist je čudno, pa še visi ko 100 mater user posted image

Zdej imam to tko naštimano, da za glavo mal štrli v stran, na eni strani imam duplo okol speljan, na drugi pa enojno. Mah, čudno je.

No, bistvo je : NISI GLUPA user posted image  No, ali sva pa dve user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem