writing-img

Obseg trebuha

clock-img

30.11.2007, 15:15

clock-img

pikica_30

pencil-img

486

Jaz sem po Googlu brskala kot nora, pa nikakor ne najdem obsegov trebuha po tednih v nosečnosti. Vem pa, da sem to enkrat nekje že videla. Se mi zdi, da je ena nalepila en link tudi na tale forum, ampak ga seveda tudi ne najdem. Bila je taka stran, kjer si lahko izbral kar te je zanimalo (npr. obseg trebuha, velikost ploda, teža) in ti je potem pokazalo glede na stanje, koliko si noseča, kakšne so povprečne vrednosti v tem obdobju.

Mi lahko katera pomaga, prosim?

Hvala! 

clock-img

30.11.2007, 15:37

clock-img

Eva2008

pencil-img

122

Jaz bi tudi to rada videla. Halo punce, help. Pa če je tudi za dvojčke kje. Sem tudi iskala, pa nisem našla. user posted image

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

clock-img

30.11.2007, 15:47

clock-img

gerilum

pencil-img

78

obseg trebuha je preveč relativna zadeva. Npr. nekdo ima obseg pasu pred zanositvijo 60, druga pa 90 cm... in potem se pač tudi ne enakomerno veča. Razlika je če nosiš otroka spredaj ali zadaj... V 7. mesecu imamo sedaj vse med sabo zelo različne obsege. Od 80 do 120 cm user posted image

clock-img

30.11.2007, 18:51

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

Če se ne motim misliš na obseg trebuščka user posted image in ne mamice user posted image .

Še enkrat limam link o velikosti zarodka, ploda in upam, da mi bo uspelo user posted image . (Poglejte pod Ultrasound tools in izberite trimester v katerem se nahajate):

http://babymed.com/tools/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem