writing-img

Obstojnost frizure

clock-img

25.02.2008, 23:08

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Zdaj se mi je spet zgodilo: zjutraj si uredim frizuro (nakodram s krtačo), grem peš na sestanek - vreme vlažno in rezultat je, da mi vse skupaj dol pade. user posted image Zadnjič mi je celo vsak las posebej v svojo smer stal ... groza!

Tako da je tale trivremenski Taft samo še za v smeti.

Zdaj pa moje vprašanje: kateri lak za lase vsaj približno zdrži? Ker sem tik pred tem, da se grem postrižt.user posted image Oziroma ali obstaja kakšen drug trik za obstojnost frizure?

Thx!

O.

clock-img

25.02.2008, 23:10

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

jaz imam iste probleme in zraven tega imam še lase naelektrene, ki jih nikoli nisem imela!

clock-img

25.02.2008, 23:13

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

pa si daš peno na lase?

clock-img

25.02.2008, 23:24

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: TIA22

pa si daš peno na lase?

Sem že probala. Počasi bom začela verjeti svojemu frizerju, da moram izdelke za lase pri njemu kupiti.
Pravzaprav, mogoče si dam pa premalo pene?

< Sporočilo je popravil Olivija -- 25.2.2008 23:25:19 >

clock-img

25.02.2008, 23:26

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

Glej v vlažnem vremenu, ti kakršnikoli dragi izdelki tudi ne bodo pomagali. Jaz imam enak problem, pa sem sama frizerka!

clock-img

25.02.2008, 23:32

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Se mi je zdelo, zdaj se ne bom nikoli več mučila, če bom vidla, da je zunaj dež. user posted image

clock-img

25.02.2008, 23:35

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

Jaz ko vidim da se pripravlja k čudnemu vremenu, si dam peno-ponavadi si je ne, si lase polikam, pa natopiram pa polakiram-pa vseeno ni tako kot bi moralo biti!

clock-img

26.02.2008, 06:43

clock-img

srki

pencil-img

9222

Najboljše je, da si zmesaš cuker pa vodo, drži kot pribitouser posted image .

Se hecam, najboljše da si takrat ne kodraš las, pa je.

clock-img

26.02.2008, 07:13

clock-img

Anonimen

Jaz imam en lak za lase, ki se mu reče Regenschirm (dežnik po nemškouser posted image ) in tisti res kar drži, ampak ti pa lase zacementira u nulo in meni gre to blazno na živce.

< Sporočilo je popravil Splišni -- 26.2.2008 7:14:09 >

clock-img

26.02.2008, 08:33

clock-img

asso

pencil-img

3700

Jaz sem sedaj odkrila lak KMS California in opažam, da je dokaj v redu...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

26.02.2008, 09:38

clock-img

anal

pencil-img

9

Hoj.Las ima naravno sposobnost, ki ji rečemo hidroskopičnost, kar pomeni, da las vpija vlago iz okolice.Lahko storiš karkoli, v vlažnem vremenu bo frizura šla.
Žal.LpA

clock-img

27.02.2008, 13:14

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Punce, s tem problemom sem se jaz ukvarjala več let, pa sem obupala, se postrigla na kratko in sedaj imam vsak dan, ob vsakem vremenu vedno urejeno frizuro (uporabljam Taft, ki mi zelo sede). Pa še bolj mi pašejo kratki lasje, pravijo user posted image .

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

clock-img

27.02.2008, 19:52

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

IZVIRNO SPOROČILO: Bejba

Punce, s tem problemom sem se jaz ukvarjala več let, pa sem obupala, se postrigla na kratko in sedaj imam vsak dan, ob vsakem vremenu vedno urejeno frizuro (uporabljam Taft, ki mi zelo sede). Pa še bolj mi pašejo kratki lasje, pravijo user posted image .

Pri meni je bilo enako. Sedaj pa ko imam kratke lase, dam gor malo pene, pa na vsake kvatre še mal laka in je frizura vedno urejena.

clock-img

28.02.2008, 12:46

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: Bejba

Pri meni je bilo enako. Sedaj pa ko imam kratke lase, dam gor malo pene, pa na vsake kvatre še mal laka in je frizura vedno urejena.

Ne kratke lase ne bi imela, bi zgledala kot naš Ati. user posted image

Jih bom pa občutno skrajšala, ker se mi zadnje čase še zelo lomijo.
Grem pa zdaj pogledat vremensko napoved za drug teden, mogoče kaj bolj  kaže.  user posted image Pa jutri imamo obletnico mature in tudi upam, da bo zdržal.

Lahko bi kričala, napovedana vlažnost: 71% - pa zakaj nimamo sestanke kje v Egiptu? Za kakšno trajno bi bilo pa super vreme. user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija -- 28.2.2008 12:50:54 >

clock-img

28.02.2008, 20:37

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Ja kadar si naredim kao malo frizure,pol ure telovadim s krtačo po kopalnici,da bi si malo lase navila pa mi ne stojijo,da je bog,k pa stopim na vlago sem pa k baročni angelček,cela skodrana,da me folk sprašuje,če sem natur skodrana.(pa nisem). Drugače je pa meni fajn lak od welle tisti flex kakosežereče.

clock-img

17.03.2009, 10:41

clock-img

hiphoplove

pencil-img

1

A mi lahko katera pove PROSIMMMM kje v Sloveniji dobite KMS California izdelke (lahko kar na mail: minjalabus@gmail.com)
Hvala v naprej....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem