writing-img

Ocenite moderiranje tega foruma

clock-img

30.12.2007, 19:13

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Ocenite moderiranje tega foruma, kot v šoli Ocena 1 = cvek. Dobrodošli tudi komentarji.

clock-img

02.01.2008, 09:58

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Anketiranje je zaključeno, 5 uporabnic je podelilo povprečno oceno 4,6. Forum je trenutno malce zaspan, verjetno zato, ker so že nekaj časa šolske počitnice.user posted image user posted image user posted image  

Pogrešal sem morda le kakšen komentar, kje bi se dalo forum še kako izboljšati.

clock-img

03.01.2008, 21:43

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Zakaj pa je anketa tako hitro končana. Jaz bi sodelovala pa sem žal prepzna.

Ja, ja,...

clock-img

03.01.2008, 21:54

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Kar komentirajte, pa bo. Anketo je rešilo eako število kot lani. Vsekakor lahko pošljete oceno tudi na ZS, pa jo bom prištel.

clock-img

03.01.2008, 22:04

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

A lahko kar tukaj?

Sedi, 5

user posted image

clock-img

03.01.2008, 22:08

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Se oproščam tudi tebi za malce pozno anketiranje, letos sem bil res malo skromen s časom trajanja, lani sem začel 9.12. Nisem pa jih hotel podaljšati v leto 2008, ker je to ocena za lani, za letošnje leto pa bo na vrsti decembra.

Se pa vidi da je to šolarski forum, pravilo je čim dalj od njega če so počitnice.

clock-img

03.01.2008, 22:21

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

No, še en komentar. Meni je forum super iz dveh razlogov, ker sem šolnik, torej na tem področju res lahko korektno in suvereno svetujem ali debatiram, če se le da, in drugič, ker sem mama otroku, ki bi moral sicer biti že šolar, bo pa šele letos.

Sama spremljam večino forumov, ki so namenjeni šolski tematiki, in lahko te potolažim, da je večina le-teh zeloooo zaspanih. Ne vem sicer, zakaj, saj se vendar prav na tem področju dogaja vedno kaj novega, ampak je očitno tako s strani učiteljev kot s strani staršev prišlo do nekakšne resignacije in nezainteresiranosti. Žalostno, ampak tako je.

Mogoče samo en predlog, če bi se dalo urediti direktno povezavo na različne zakone in pravilnike s področja šolstva (obvezno zofvi,, zakon o oš, pravilnik o ocenjevanju). Bi bilo marsikdaj uporabno, po moje.

clock-img

04.01.2008, 05:53

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Bom poskrbel.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem