writing-img

Od katerega meseca športni voziček??

clock-img

23.03.2006, 22:19

clock-img

MusiMarusi

pencil-img

101

Zanima me od katerega meseca naprej ste začele uporabljati športen voziček in ne več košareuser posted image
Mi smo stari dobrih 5 mesecev in še kar ga dajem v košaro...še malo zaradi mraza pa tko in se kar ne določim za športnega...imamo pa Peg Perego Pliko P3.
Hvala!user posted image

clock-img

24.03.2006, 04:56

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz jo pri 9 mesecih še nisem dala v športnega, ker mi večino časa še vedno spi v vozičku (ko je čas za spanje, jo dam v vozek user posted image ), športni pa hrbtni del le ni tako ojačan.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

24.03.2006, 06:57

clock-img

Anonimen

Mi smo začeli uporabljari športnega , ko je bil star 6,5 mesecev in v njem veliko bolj uživa.

clock-img

24.03.2006, 08:31

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Od začetka, ker se je polegel v povsem ležeč položaj. Pri 5 mesecih je imela že eno brzino dvignjen naklon, ker se ji je v ležečem položaju mešalo, ker ni videla okrog.

clock-img

24.03.2006, 09:22

clock-img

Anonimen

pri 1. od začetka ker se je dal v čist ležeč položaj, pri 3. mesecih sem jo že dvignila za 1 stopnjo.
zdej mam drug vozek  - pliko p3 in ne gre v čisto ležeč položaj zato bo prve 3 mesece v lupinici ki se jo da na voz pol pa v športnem vozku s pač kukr se da dol sedež dat- isto kot pri prvem ena stopnja.

clock-img

24.03.2006, 09:57

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Kar kmalu, rojen je bi aprila, enkrat julilja sem ga dala ze v športni vozicek, predvsem zato ker je bilo v košari zelo vroče. 
Se je pa dalo tudi na športnem sedežu nakoln dati čisto v ležeči položaj, tako da to ni bil problem.

clock-img

24.03.2006, 10:10

clock-img

Anonimen

Kaj te vem, zelo hitro, namreč rodila sem junija, in v jajčki je vedno ful švicaluser posted image user posted image Tak da smo ga recimo v roku mesca dali v športni del, naslonjalo je min. dvigjeno, kar ni nič narobe,saj imamo posteljico tudiuser posted image

clock-img

28.03.2006, 19:42

clock-img

bombonček

pencil-img

351

Mi imamo od 9 meseca zappa!

clock-img

28.03.2006, 20:12

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Od samega začetka.Voziček je imel tri naklone.Tako,da sem ga dala v ležeči položaj.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

29.03.2006, 09:24

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Od začetka, ker se je naslon položil v skoraj vodoravni položaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem