cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Od sokca do obrokca.....

clock-img

29.04.2005, 17:38

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

Hoj!

Me zanima kako dolgo ste potrebovale, da ste prišle do celega obroka. Midve s Tio sva danes namreč začeli z jabolčnim sokcem (naribano in odcejeno jabolko) in ji je bilo prav všeč. Tudi jutri ji nameravam dati še samo sokec, potem pa že razredčeno jabolčno kašico. Ampak, v kolikem času smem pričakovati, da bo za malico (dopoldanski obrok npr.) jedla samo sadje. Naj poslušam njo in ji dam kolikor bo pač hotela, ali naj grem postopno, iz dneva v dan za kakšno žličko več.

Pozdravček, Pikapolonica :pika:

clock-img

29.04.2005, 18:04

clock-img

total

pencil-img

4453

Tako kot si rekla,iz dneva v dan po malem,pa bo kmalu cel obro,tako smo mi začeli,zdaj pa veselo in ogromno pojemo:bravo:

clock-img

29.04.2005, 21:53

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Jaz poslušam svojega škratka in mu dam, kolikor hoče. Nimava nobenih težav. Sva pa šele začela z gosto hrano.

clock-img

30.04.2005, 21:23

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

14 dni

:muca:

clock-img

01.05.2005, 10:50

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ja, pri nas tud kar hitro ne vem sicer točno,ampak vem pa da je zavračala mleko,takoj ko je okusla kaj novega...no zdej je spet mal bolš!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem