writing-img

Odisej

clock-img

24.04.2007, 16:13

clock-img

nas5

pencil-img

240

Živjo! Mene pa zanima ali ima kdo izkušnje z turis. agencijo Odisej? Smo namreč rezervirali za 1.maj preko njih in plačali tut že vse. Baje pa nas sploh nimajo gor v evidenci.
 A ve kdo kakšne so naše pravice v tem primeru?
 A se to sploh lahko zgodi?

clock-img

24.04.2007, 20:07

clock-img

lex

pencil-img

6532

Katastrofa so!!! Jaz sem plačala za atija potovanje v Rim in sem šele p nekaj mejlih in kontaktih končno le prišla do ure in kraja odhoda. Full se devajo zraven, kot da jim je zadnja briga. Nikoli vče! Raje dam par eurov več pa bo. Pa še sdelavec je rekel, da o imeli na Jahorini katastrofalen apartma tako da so jih mogli premestiti.
Upam, da boš uspela poštimat, darugač jim pa s cajtnagami zagorzi, pol so pa le bolj ustrežljivi.
Pa lepe počitnice!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

24.04.2007, 21:47

clock-img

can

pencil-img

29

Mi pa imamo dobre izkušnje z njimi. Vedno rezerviramo počitnice prek njih in sicer v poslovalnici Črnuče (LJ), še nikoli nobenega problema. Lani se nam je celo zgodilo, da smo plačali apartma za 4 osebe, dali pa so nam apartma za 6 oseb (eno sobo več)... Sicer pa, če ste plačali že vse, morate imeti dokument, potrdilo o plačilu, ki potrjuje rezervacijo in jih s tem lahko terjate, da vam zagotovijo počitnice, ki ste jih plačali.

clock-img

24.04.2007, 22:04

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Midva sva preko njih našla apartma in sva bla zelo zadovojna. Moram pa rečt da so bili v Kranju zelo prijazni.

clock-img

24.04.2007, 22:33

clock-img

KEKA

pencil-img

76

Kako, "baje" vas nimajo na seznamu?

clock-img

01.05.2007, 22:43

clock-img

nas5

pencil-img

240

Ja, so nas dan pred odhodom "premaknili" v drug apartma, Košir. Zakaj so na sprestavili, nam po večx mailih ni uspelo zvedeti. Kar se mene tiče, za nas agencija Odisej ne obstaja več. Brez pojasnil te vržejo drugam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem