writing-img

Odločba o viši plačila vrtca?

clock-img

12.09.2007, 09:13

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

Pozdravljene!

Mene pa zanima kdaj občine pošljejo tisto odločbo o znesku ki ga bom morala mesečno plačevati za vrtec? Prvo vlogo sem morala oddati do 15. avgusta (ker je šel sin zdaj prvič v vrtec)... pa me zanima kdaj bom vedela kolikšen bo znesek.

p.s. Danes je šel prvič v vrtec (ker je bil prej na morju), nič se ni jokal skoraj obut je v igralnico ušel....koamj sem ga sezula in že je oddirjal k malčkom se igratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

12.09.2007, 09:15

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

Pozdravljene!

Mene pa zanima kdaj občine pošljejo tisto odločbo o znesku ki ga bom morala mesečno plačevati za vrtec? Prvo vlogo sem morala oddati do 15. avgusta (ker je šel sin zdaj prvič v vrtec)... pa me zanima kdaj bom vedela kolikšen bo znesek.

p.s. Danes je šel prvič v vrtec (ker je bil prej na morju), nič se ni jokal skoraj obut je v igralnico ušel....koamj sem ga sezula in že je oddirjal k malčkom se igratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pomoje bi že morala dobiti. Jaz sem dobila po 14-ih dneh, od dneva ko sem vložila.

clock-img

12.09.2007, 09:42

clock-img

total

pencil-img

4453

Jza tut še nisem dobila pa je že več kot 14 dni??

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

12.09.2007, 13:44

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Jaz je tudi še nisem dobila, pa sem oddala že konec julija.user posted image

clock-img

12.09.2007, 14:32

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Jst sem dobila prejšni teden.

Fino za mulčka, da mu ni bilo hudo it v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

12.09.2007, 14:41

clock-img

miaxxx

pencil-img

188

Mi tudi še nismo dobili, oddali pa smo konec julija.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem