writing-img

Odločila sem se

clock-img

09.02.2007, 13:12

clock-img

zorica

pencil-img

770

Moram napisati, da sem se kljub določenim prebliskom odločila, da ne bom več čakala.

Danes se je user posted image  vlila in sem poklicala v MB za UZ, tako da bom od srede naprej na klomofenu, potem sledijo UZ na vsake toliko, stop inekcija in inseminacija.

Nisem se mogla odločiti, ker vem da bom morala potem hoditi skoraj vsak drugi dan na UZ, pa potem izostanek iz službe in kaj reči itd.
Po nasvetu Mojce9000 sem se odločila vzeti takrat bolniško, pa da vidimo, če se bo prijelo.

Super se počutim, če odmislim da me muči tam spodaj zaradi user posted image  ker sem spet korak bliže user posted image .

clock-img

09.02.2007, 13:19

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Zorica,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da si se vseeno odločila.Sem mislila vseeno da me ne boš ubogala in vidim,da si me.Hura,jupi z tem korakom boš vsak dan bližje vajinemu željenemu user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

09.02.2007, 16:33

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

user posted image  Zorica,
enkrat se je treba odločit in začet,
pa še prej se, bolje je.....user posted image user posted image oooo, smeški spet delajo, kako lepo!!!

clock-img

09.02.2007, 18:40

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

zorica user posted image user posted image user posted image  bravo,tako se dela,le naprej tako pogumno  in velko sreče ti želim.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

09.02.2007, 20:58

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Se pridružujem ostalim in ti čestitam za odločitev. user posted image  Brez nič ni nič, pravijo.

clock-img

09.02.2007, 21:11

clock-img

zorica

pencil-img

770

Čeprav vem da je le malo možnosti da nama v prvo uspe, sem ful optimistična.Moj mi je danes rekel, kak lepo bi bilo, če bi za božič bili že trije.

Nekako imam občutek, da nama bo kar v prvo ratalouser posted image user posted image user posted image (sanjamuser posted image )

clock-img

09.02.2007, 21:47

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: zorica
Nekako imam občutek, da nama bo kar v prvo ratalouser posted image user posted image user posted image (sanjamuser posted image )

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zorica, naj se  tvoje sanje uresničijo!!!user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem