writing-img

Odluščenje čepa

clock-img

11.10.2013, 00:15

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,

v 36.tednu je gin. ugotovil,da imam mehki maternični vrat,na pregledu v 37.tednu je ugotovil,da je tudi posteljica že zrela..danes 3dni po pregledu sem poazila rjavkast sluzast izcedek ali gre za odluščenje čepa?
Drugih bolečin nimam,razen v križu.

Kakšna je možnost da se kmalu začenja..?

Hvala,
lp.

clock-img

11.10.2013, 07:21

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Mislim, da gre za čep. Meni se je v prvi nosečnosti odluščil in potem sem tekom istega dneva dobila popadke. Ni pa nujno, da je to začetek, včasih se lahko čep odlušči tudi več dni prej.

clock-img

11.10.2013, 07:35

clock-img

constanca

pencil-img

425

Tudi pri meni se je tako zacelo in je bil cep. Vec kot je bolj je bilo nemirno vse skupaj pod trebuhom:)
Potem sredi noci se je odluscil in ca. slabe tri ure kasneje sem rodila.

Lahko se menda pa tudi caka in caka se potem, ko se cep odlusci. Ni nujno, da bos se danes rodila:)

Lahek porod in cim manj skrbi (saj vem, da to ni tako lahko:))

clock-img

14.10.2013, 11:04

clock-img

Agnes27

pencil-img

274

Jaz sem spontano rodila 5 dni po odluščenju čepa tako da očitno ni pravila. Srečno!!

clock-img

15.10.2013, 10:23

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,

hvala za odgovore. Zanima me ali je možno da se čep lušči več dni? Saj sem danes ponovno na ščitniku perila opazila sluzast krvavkast izcedek.

Hvala vsem.

:)

clock-img

15.10.2013, 10:31

clock-img

Gnezdo

pencil-img

42

Tudi to je mogoče. Nekaterim se čep lušči nekaj ur nekaterim v nekaj minutah nekaterim pa nekaj dni, ni pravila.

Meni so se vsi trije porodi začeli z odluščenjem čepa in sem v vseh treh primerih rodila v roku 12ih ur.

Želim ti čim lepši porod in uživajte z malo štručko.

clock-img

15.10.2013, 19:26

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Kaj pa če krvaviš?Jaz bi se šla na tvojem mestu pokazat ali pa bi vsaj poklicala G.Zihr je zihr.

clock-img

15.10.2013, 19:36

clock-img

Anonimen

Zaradi odluščenja čepa ni potreba delati vrsto pri G .
V sluzi so krvave nitke .
Rodiš lahko tudi čez 1 mesec. Čep ne najavlja direkt poroda.
Če se ti čep pošasi lušči boš pač vsak dan imela krvave nitke

clock-img

17.10.2013, 19:51

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,

sem bila danes pri gin. sicer na rednem pregledu saj sem že v 38.tednu pa je rekel,da gre za nekakšno vnetje..čeprav sem danes ponovno opazila zelo veliko sluzastega izcedka pomešanega s krvjo. Reklel je,da še nič ne kaže na začetek porod .. posteljica je zrela,maternični vrat mehki .. ampak poldovnice je še dovolj,odpiram se še ne in glavica še je visoko.

Bomo vidli..upajmo da nas preseneti vsaj kakšen dan prej.

:)

clock-img

25.10.2013, 13:23

clock-img

SU

pencil-img

919

Prvič sem rodila 1 dan po odluščenju čepa, drugič 3 dni po odluščenju čepa.
Se dogaja, se... samo ni pa sigurno kdaj bo. user posted image (no, glede na datum objave... mogoče je pa že...user posted image )

clock-img

25.10.2013, 20:51

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,

žal se vedno ni nič.. čeprav je datum prve objave že kr star..

upajmo da se kmalu začne kaj dogajati saj naj bi bil dan d (pdp) 29.10.
Na zadnjem pregledu je bila glavica še vedno zelo visoko..ostalo pa bi naj bilo že pripravljeno za porod.

Zdaj samo še čakamo in upamo,da bo čim prej.. :))

lp.

clock-img

28.10.2013, 08:59

clock-img

lilianjie

pencil-img

3

sem bila danes pri gin. sicer na rednem pregledu saj sem že v 38.tednu pa http://www.rsgoldfast.com/ je rekel,da gre za nekakšno vnetje..čeprav sem danes ponovno opazila http://www.wowgoldpvp.com/ zelo veliko sluzastega izcedka pomešanega s krvjo. Reklel je,da še nič ne kaže na začetek porod .. posteljica je zrela,maternični vrat mehki .. ampak poldovnice http://www.fifacoinfast.com/ je še dovolj,odpiram se še ne in glavica še je visoko.

clock-img

02.11.2013, 06:10

clock-img

SU

pencil-img

919

Ne skrbi. Če te redno pregledujejo, bodo že ukrepali, če bo treba. Jaz sem v drugo rodila 8 dni po PDP pa mi ni blo žal, da smo čakali tako dolgo, saj sem rodila s svojimi popadki in ni primere kot v prvo, ko so me našopali z umetnimi. Pa srečno.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem