writing-img

Odstop termina za IVF

clock-img

10.05.2006, 20:10

clock-img

Meka

pencil-img

39

Pozdravljene,

imam eno butasto vprašanje. Moja kolegica je na čakalni listi za ivf pa je zanosila in me zanima, ali lahko predlagava zdravnniku, da me  da na čakalno listo na njeno mesto. Vem da je to malo čudno vprašanje, ampak me vseeno zanima ali katera ve kaj o tej  možnosti.

Hvala

clock-img

10.05.2006, 20:30

clock-img

emaa

pencil-img

7450

ne po moje ni možno, jaz sem tudi zanosila, lepo bom zdravila vrnila in bo tista, ki je v vrsti za mano prišla na vrsto.

clock-img

10.05.2006, 20:32

clock-img

Meka

pencil-img

39

čestitam in želim, da bi rodila zdravega otročička. Tudi jaz mislim, da ni možno, ampak probati ni greh. 

clock-img

10.05.2006, 21:34

clock-img

Elysabeth

pencil-img

233

Tudi jaz mislim, da to ni možno user posted image ...verjamem, da bi rada čimprej prišla na vrsto in da bi ti rada prijateljica naredila uslugo...ampak vsak par ima svojo številko in gre lepo po vrsti.

clock-img

11.05.2006, 20:39

clock-img

Suana

pencil-img

377

IZVIRNO SPOROČILO: Elysabeth

Tudi jaz mislim, da to ni možno user posted image ...verjamem, da bi rada čimprej prišla na vrsto in da bi ti rada prijateljica naredila uslugo...ampak vsak par ima svojo številko in gre lepo po vrsti.

mislim ,da res ni možno ....sicer pa vprašat ni greh..

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

clock-img

12.05.2006, 09:57

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Mislim, da pride na vrsto naslednji čakajoči (zato pa se dodeljujejo številke). No, čeprav midva sva ravno zaradi takega primera padla med čakajoče predčasno (še preden sem dobila kakeršnokoli pošto iz konzilija - sva bila v postopku v MB - pa nimava nobenih vez - izgleda, da včasih rabimo tudi malo sreče). Tako sva midva npr. bila dodeljena na čakalno listo septembra 2005, v marcu pa je bila že "big action" user posted image .
Vseeno vprašaj - zgubiti nimaš kaj!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem