writing-img

Odstranili polip, ostajam nosečka:))

clock-img

21.12.2005, 15:08

clock-img

Reja

pencil-img

545

Lep pozdrav.

Danes zjutraj sem bila pri G, ki je tuhtal, kako naj ohrani mojo nosečnost in mi odstrani polip na materničnem vratu.

Operacijo bi morala imeti v petek, pa mi je med pregledom kar brez narkoze, šivov, antibiotikov, odščipnil polip. Je bolelo, bilo mi je slabo, precej še krvavim, ampak to je bil edini način, da je moja pikica ok.

Sicer pa sem že 5 tednov srečka user posted image . Zdaj čakam samo še, da se mi krvavitev ustavi in da bodo histološki testi prinašali dobre novice.

Zdaj imam nekaj dni bolniško in bom lahko brez slabe vesti poklepetala z vami.

Hvala za podporo, ko me je bilo res strah. Zalte ste! user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.12.2005, 15:14

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Oh Reja, kako lepa novica! Tako sem vesela zate in za tvojo pikico, ki bo lahko rastla v tebi. user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.12.2005, 15:32

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

No super!!! Sem prav vesela za vaju. Ampak si mogla bit pa kr korajžna za tale poseg...BRAVO!user posted image

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

21.12.2005, 15:37

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Vesela sem zate in lepo nosečnost naprej!user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.12.2005, 16:04

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Bravo, Reja, vse bo še dobro!

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

21.12.2005, 16:44

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image , zdaj pa le čuvaj še naprej sebe in tvojo malo pikico...

clock-img

21.12.2005, 18:03

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

user posted image  Čestitke in čim lažjo user posted image še naprej!!!

lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

21.12.2005, 18:19

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image user posted image vso srečo naprej.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

21.12.2005, 21:03

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

uuu, tole je moralo pa boleti. meni je samo maternični vložek vstavljala in me je 'uščipnila' (njen izraz) pa sem mislila, da mi je šlo 220V skozi.

zdaj pa pridno počivaj pa vse dobro v novel letu user posted image

iz malega zraste veliko

clock-img

21.12.2005, 21:41

clock-img

melitkica

pencil-img

402

user posted image user posted image user posted image  in vse dobro do avgusta!

clock-img

21.12.2005, 22:21

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

reja, super novica.... cim lepso in lazjo user posted image

Mami, pika moja!

clock-img

21.12.2005, 22:28

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa se le pusti razvajat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

22.12.2005, 07:49

clock-img

malicki

pencil-img

466

Super user posted image user posted image user posted image Za naprej pa ti želim mirno in brezskrbno user posted image  

Tudi jaz sem ob branju najprej pomislila, da to pa je moralo fejst bolet user posted image .

clock-img

22.12.2005, 12:15

clock-img

Reja

pencil-img

545

Hvala punce!

Brez skrbi, neprestano vas bom spraševala za nasvete. user posted image

Sicer sem pa v družino prinesla neizmerno družino. Še sestra in mama se mi neprestano nasmihata in komaj čakata, da se mi bo videl trebuščekuser posted image

clock-img

23.12.2005, 11:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.03.2007, 21:04

clock-img

zebrica

pencil-img

1

Reja, moram ti povedat, da sem imela tudi jaz podobne težave v prvih tednih nosečnosti in mi je tvoj prispevek zelo pomagal...saj sem začutila, da nimam tovrstnih težav samo jaz...Kljub temu, da si ti verjetno že zdavnaj pozabila na polip v decembru 2005, sem imela jaz z mojim težave v zadnjem obdobju...

Zakaj potem sploh pišem pod tvoj prispevek? Zato, ker želim povedat, da so meni moj polip na materničnem vratu odstranili v 10. tednu nosečnosti... same odstranitve sem se ZELO ZELO bala...user posted image ampak na srečo NI popolnoma nič
bolelo!!! user posted image user posted image user posted image Brez anestezije, samo odščip s histološkimi kleščami (ginekolog me je poučil, da polipi nimajo živcev, zato njihova odstranitev ne boli)...

Torej, upam, da v primeru podobnih težav, ne greste h ginekologu s strahom pred bolečinami, ker vam iz mojih izkušenj povem, da poseg ne boli, morda je moteč le 2-dnevni krvav izcedek in prepoved sexa do prvega pregleda...

Pa pazite na svoje PIKCE!!!

clock-img

21.03.2007, 21:13

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Bravo in lepo nosečnost še naprej. user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem