writing-img

Odstranjevalec dlak - Quelle

clock-img

09.09.2007, 20:10

clock-img

8Lubenica5

pencil-img

15

Hej!

Imam eno vprašanje...user posted image  Kakšna se vam zdi ta napravica, mislite da je vsaj 50% od tega kar piše res, ali je to spet kakšen nateg?
Ga mogoče katera ima?

Evo še stran, neznam pa naredit direkt povezave user posted image  user posted image !

http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?aid=77666&productpage=3&sparte=1662

Hvala za odgovore,

Lpuser posted image

clock-img

10.09.2007, 20:48

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

Hm... Kaj pa vem. Jaz zaupam depilaciji z voskom pri svoji kozmetičarki ali pa veet dep. trakovom.

clock-img

12.09.2007, 09:16

clock-img

8Lubenica5

pencil-img

15

Myska hvala za odgovor.

Saj jaz uparabljam depilator za spodnji del nog in roke, za ostalo je britvica. Za obraz imam pa pinceto, imela bi pa to stvarco s Quelle-ta, ampak nevem, če se mi splača kupit, ker nevem koliko je res.

No, če ima katera izkušnje, naj napiše!user posted image

Lpuser posted image

clock-img

12.09.2007, 11:20

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Jaz sem imela enkrat neko podobno napravico, pa je končala kot praholovilec. Nobenega učinka, res totalen klump, tako da dobro razmisli, da ti ne bo potem žal.

clock-img

12.09.2007, 12:17

clock-img

8Lubenica5

pencil-img

15

Blue sky, hvala tudi tebi!

Ja sej se mi je zdelo, da bo kaj takega!user posted image  Sem hotela še od koga slišat!user posted image  Za ta denar res ne more bit nekaj extra dobrega.
Bo treba eno drugo rešitev najdet, ker teh dlak imam že vrh glaveuser posted image , no vrjetno nisem edina!user posted image

Lpuser posted image

clock-img

12.09.2007, 12:19

clock-img

Anonimen

Jaz se pa nebi s tem igrala sama po obrazu.user posted image

Če te zelo motijo pojdi na lasersko odstranitev, sam ene pravjo da jim tud po tem nazaj zrastejouser posted image

clock-img

12.09.2007, 12:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.09.2007, 09:30

clock-img

8Lubenica5

pencil-img

15

Karin24, _rebeca_, hvala tudi vama!user posted image

Res bo boljše, da pustim stvari kot so, in še naprej uporabljam tetko pincetkouser posted image user posted image , da nebom slučajno res postala Brkata teta!user posted image

Ja za to lasersko odstranjevanje sem tudi že prebrala, da so puncam dlake nazaj zrasle!user posted image  Se bom pa pozanimala kako je s tem tu pri nas na user posted image  obali!
Ve katera za kakšen salon mogoče? Kakšne pa so sploh cene tega...recimo samo za obraz? ...Sicer nevem niti kako se gleda to oz. ali je odvisno od velikosti površine, kjer misliš odstranit dlake ali dela telesa?...

Hvala vsemuser posted image
Lp user posted image

clock-img

15.09.2007, 22:37

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

Kot sem že napisala jaz svoje dlačice depiliram z veet trakovi in jih je vedno manj. Nisem postala Brkata Teta! Še tiste ki zrastejo so svetlejše (imam črne lase...) in bolj mehke.

clock-img

16.09.2007, 18:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.09.2007, 20:25

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

Ja, veet trakove  (hladni vosek) user posted image

clock-img

16.09.2007, 20:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: myska

Ja, veet trakove

ja hudiča sam za vosek je treba met kr dolge kocine mar ne? a pol čakaš da maš že vorng dlake pa pol akcija al kako? k js si tko kosmata ravno ne bi želela okol hodit??

laser pa men ni nič pomagal. zdi se mi da sem vsak dan bolj kosmata. ja že prov bradata :(

clock-img

16.09.2007, 21:40

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

Depiliram si jih enkrat na teden in ne rabijo biti dolge. Seveda zrastejo ampak niso pa tako dolge da bi me bilo sram okrog hodit. S čim pa si ti rihtaš ta predel? Jaz ne poznam preparata ki ti odstrani dlačice ko so te še zelo kratke oz.ko so šele pokukale ven.

clock-img

18.09.2007, 13:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem