writing-img

Odstranjevalec madežev Super 10

clock-img

19.08.2007, 20:35

clock-img

sonce21

pencil-img

187

Pozdravljeni!
Že velikokrat sem slišala in prebrala o omenjenem odstranjevalcu in sicer same dobre stvariuser posted image .
Ker imamo doma 16 mesečno punčko in madežov še pa še, me zanimajo še vaše izkušnje (ali je res tako učinkovit). Zanima me tudi, kje se ga da kupit in koliko stane (prijateljica mi je omenila da se ga da dobiti tudi v Tušu, vendar močno dvomim - preverila pa še nisem).

Hvala lepa in LPuser posted image !

clock-img

19.08.2007, 22:55

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

A ni bil Suepr 10 od firme Golden, ki se je prodajala samo po hišah, kot recimo Tupperware?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

20.08.2007, 00:18

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Ja, je od Golden-a, ceba je bla pa v času SIT tam 2.500 do 3.000. Ne vem točno, ker mi ga prodaja očim in ga dobim brez njegovega zaslužka user posted image . Je zelo dobra stvar in vsestransko uporabna v gospodinjstvu, ne samo za čiščenje madežev (za pohištvo, steklokeramične plošče, notranjost avtomobila, sedežne...).
Za kake breskve, korenček ali kaj podobnega pa jaz uporabljam Amvayevo belilo.

A delamo reklamo?? Upam, da ne.

clock-img

20.08.2007, 07:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.08.2007, 08:57

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

To je enkratna stvar, jaz sem s tem vse čistila, zdaj ga prav čakam, kdaj se poštar s tem primaje, ker sem ga po dolgem času naročila. Kopalnica tako diši po tem še nekaj dni, kar mi ni uspelo z nobeno drugo stvarjo. Uporablja se v bistvu za vse. Je precej drag, to je res, je pa to koncentrat, ki si ga potem namešaš z vodo. Za naročilo pa..obrni se na Frizerko RR, je na čvekanju že bila ta temauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

20.08.2007, 09:46

clock-img

sonce21

pencil-img

187

Hvala vsem za informacije, ga bom kar naročila!

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem