writing-img

Odstranjevanje madežev

clock-img

27.09.2006, 14:59

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Uporabljam vanish oxi action (roza) in ga namažem na madeže in dodam prahu v pralnem stroju, a mi še vedno ne odstrani vseh madežev. Čist sm že na koncu z živci glede teh madežev.

Zamenjala sem že kup pralnih praškov, pa nič. Prosim pomagajte z nasveti.....user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2006, 15:07

clock-img

nynna

pencil-img

576

Jaz zmešam oxi z malo vode, namažem madež na debelo in pustim kakih 5 ur al pa še več, pa ponavadi potem oblačilo kar skuham, če se le da. če ne gre v prvo, gre pa skoraj sigrno v drugem pranju ven.

clock-img

27.09.2006, 15:16

clock-img

junior

pencil-img

125

ne se sekirat,vzemi lonec vrži notri cunjice,nadevaj prašek, daj na štedilnik in kuhaj kuhaj in kmalu boš videla krasen rezultat.verjemi mi sama delam na ta način že dolgo časa in nerodno je če imaš izposojene stvari pa jih je treba vrniti.take z madeži je pa ful nerodno vračat.

clock-img

27.09.2006, 15:42

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Belo že prekuhaš, kaj pa pisano? 

clock-img

28.09.2006, 09:53

clock-img

lizl

pencil-img

2

Zdravo, na forum pišem prvič. Osebno za odstranjevanje madežev uporabljam Bio Shout (dela ga Johnson Wax) že vsaj 10 let. Glede na ceno se mi zdi (cca 500 SIT), da da najboljši rezultat. Da se ga direktno na madež, po potrebi vtre in po par minutah se da v pranje. Ne deluje na zapranih madežih. Če mi ne gre v prvo, pogledam perilo predno ga dam naprej sušit in poskusim še enkrat namazat in oprat, ne smeš dat v sušilca, ker potem pa madež ostane. Lahko ga uporabljaš tudi pri ročnem pranju.

Upam, da bo v pomoč.

clock-img

28.09.2006, 12:19

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

IZVIRNO SPOROČILO: lizl

za odstranjevanje madežev uporabljam Bio Shout (dela ga Johnson Wax)

clock-img

28.09.2006, 12:21

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Kje pa se da kupit to čistilo? Če ti čisto po pravici povem, nisem še slišala zanj. Niti tolko po policah ne gledam, ker sem do zdaj vedno kupovala vanish.

clock-img

28.09.2006, 12:26

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

P.S.

lizl,
dobrodošla, le pogumno se oglašaj še naprej.

clock-img

28.09.2006, 12:56

clock-img

lizl

pencil-img

2

Bio Shout: Merkator, Špar...

Zgleda pa takole, samo pri nas se mu reče Bio Shout (ta je z norveške strani):

user posted image

clock-img

28.09.2006, 13:05

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Superca, hvala. Zdaj ga bom lažje našla na polici.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem