writing-img

Odtekanje vode ali urin?

clock-img

21.08.2007, 10:44

clock-img

sergi

pencil-img

29

Pozdravljene nosečke,
Sem v 39 tednu in v nestrpnem pričakovanju. Na forumu sem že kar dosti prebrala o tem kako naj bi izgledalo odtekanje vode vendar glede na to da gre za 1.porod nisem čisto prepričana. Plod mi sicer že kak mesec močno pritiska navzdol tako da hodim noro pogosto na lulanje. Enkrat se mi je že naredilo, da mi je ušlo malo vode, ko sem kihnila. Včeraj pa se  mi je sicer preden sem šla na WC kar močno ulilo. Predpostavljam, da gre za urin? Nisem pa sigurna! Jutri imam namreč pregled pri G, verjetno naj počakam ali kaj? Malo me je strah!

29.08.2007 se nama je pridružila najina sončica Tia!

clock-img

21.08.2007, 10:53

clock-img

Anonimen

Preberi si tu, če ti bo kaj pomagalo:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1733124

Če se ti je močno ulilo, je po moje to to. Hm... Ne vem, tudi jaz sem prvič noseča. Kaj pa, če bi poklicala ginekologa??

clock-img

21.08.2007, 11:03

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Raje pokliči ginekoliga, pa povej. 

clock-img

21.08.2007, 11:05

clock-img

Anonimen

Ja, kar pokliči ga, tako bo še najboljše, pa ne glede na to, da imaš jutri pregled.

Pa srečno! user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2007, 11:07

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Tako se je meni dogajalo tisti večer, preden sem šla rodit. Zvečer sem šla spat, kakšno uro za tem pa občutek, kot da sem se malo polulala v pižamo. Grem na wc, zamenjam pižamo, grem nazaj spat in spet ista pesem čez kake pol ure. Ko sem spet šla na wc, mi voda kar ni nehala teči (nisem mogla zadržati), pol so se pa počasi začele močne bolečine v križu (beri: popadki) in tako sva šla z mojim v porodnišnico, kjer so na ctg-ju opazili popadke (ostala sem tam, saj so me takoj premestili v porodno sobo in sem kasneje rodila).

Najbolje, da greš do G in ti naredi Ctg; tako boš najbolj sigurna.

Želim ti lahek in hiter porod user posted image user posted image user posted image !

clock-img

31.08.2007, 21:58

clock-img

mu

pencil-img

20

pravijo da lahko poizkusiš tudi s tem da je urin slanega okusa voda pa sladkega in takoj veš pri čem si.Če pa to lahko narediš ...To mi je povedala ena mamica na predavanjih v porodnišnici.

clock-img

01.09.2007, 16:37

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz sem že cel mesec prej misla, da mi voda odteka in sem tud šla na pregled v P. Se je izkazalo, da mi samo user posted image  tako pritiska na mehur. No, poskušala pa jaz te zadeve nekako ne bi user posted image

clock-img

01.09.2007, 16:53

clock-img

sacha

pencil-img

8

Sem že malo pozna z odgovorom, ampak pred kratkim sem pri ginekologu opazila reklamo za en test za ugotavljanje odtekanja plodovnice (hlačna podloga). Če se spremeni barva indikatorja(obstojna modra) pomeni, da je tekočina, ki uhaja, plodovnica. Test se imenuje Al-sense, imajo ga pa v lekarnah.

Lp!

clock-img

01.09.2007, 17:01

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Moja sestra je 7 dni pred PDP šla na pregled zaradi povečanega izcedka. Vsi so mislili, da ima povečan bel tok in je dobila svečke. Drugi dan so ugotovili, da ji pomalem odteka plodovnica.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem