cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Odvajanje blata

clock-img

27.06.2008, 09:01

clock-img

leasnurer

pencil-img

52

Pozdravljene mamice
Jaz bi vas pa prosila, če mi pomagate z nasveti, imam pa sledeč problem.
Imam 4- mesečnega sina, keri mi že 3 dan ni odvajal. user posted image Vetrovi ga matrajo fejst, "pokakati " pa se ne more in ne more.
Hvala že vnaprej

clock-img

27.06.2008, 09:49

clock-img

Majabo

pencil-img

553

kamilice z laktozo mu naredi (laktozo-sladkor dobis v lekarni)

clock-img

27.06.2008, 12:00

clock-img

Irena88

pencil-img

229

Daj mu glicerinsko svečko, če meniš, da je prehudo.

clock-img

27.06.2008, 16:24

clock-img

Taula

pencil-img

6340

100 ml vode, kamilice in 5 žličk sladkorja. Naša je kakala v roku 2 huser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

27.06.2008, 16:25

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Po treh dneh se še ne daje svečk. lahko pa probaš to sladko vodo.

clock-img

28.06.2008, 00:28

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Lahko u kolenčka pridržiš na trebušček, malo zmasiraš trebušček...Lahko tudi s toplomerčkom malo razdražiš anus.
Res da nekateri pravijo, da to še ni hudo, če le 3 dni ne kaka, vendar je potem, blato vedno trše in otroček se mora veliko bolj matrat za kakat.
Jaz mojemu dodajam laktozo v mleko in še s tem kaka 1x na dva dni in preden mu uspe se zelo napenja, joka...

clock-img

28.06.2008, 21:55

clock-img

Tende

pencil-img

96

Kadar imamo mi tak problem, ji dam nekaj žličk sladkane oz. res zelo sladke vode in še vedno je delovalo. Pa še zelo rada jo spijeuser posted image .

clock-img

29.06.2008, 12:26

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Lahko u kolenčka pridržiš na trebušček, malo zmasiraš trebušček...
Točno tako, jaz moji dober mesec stariuser posted image pri vsakem previjanju zmasiram trebušček in ji pomagam kakat tako, da ji pokrčim nogice k trebuščku, saj ima probleme z vetrovi in napenjanjem in neverjetno pomaga. Prej mi ni kakala po 2-3 dni, zdaj pa vsaki dan vsaj dvakrat. Na žalost jo še vedno mantrajo vetrovi in se napenja, ampak je ful boljše pa še kaka redno, zaenkratuser posted image

clock-img

29.06.2008, 14:10

clock-img

klarisima

pencil-img

374

Mi uporabljamo Hippov čaj za prebavo, ki ga lahko ponudiš od 2. mesca naprej in vsak dan kakamo.
Ji naredim 125ccl v flaško in jo spije čez noč. Dopoldan pa vedno kaka user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

clock-img

29.06.2008, 20:57

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Naš Gal že tudi tretji dan ne kaka in je hudo. Sem probala že s sladkimi kamilicami pa ni učinka, zdaj pa bom še probala z bolj sladko vodo. Če pa še to ne bo pomagalo pa si jutri iz Avstrije prinesem laktozo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

30.06.2008, 07:29

clock-img

tilči

pencil-img

4202

jaz sem včeraj našemu dudo namočila v donat in se je ukakal brez problema.tudi pri prvem sinu sem tako naredila, če drugega ni pomagalo

clock-img

30.06.2008, 07:57

clock-img

simin

pencil-img

166

moj user posted image  je bil star 6 tednov, ko je bil zaprt. ker je bil polno dojen, je P rekla da je en teden normalno, da ne kaka, potem pa se ukrepa. četrti dan sem bila že čist adijo in sem klicala patronažno, je takoj prišla, naredila je sladek, res ogabno sladek čaj (od Hippa), to sem mu pol dala nekaj žličk in v roku pol ure je kakal, sem komaj sproti ritko brisala user posted image !!
pol spet ni kakal  tri dni, spet sladek čaj...,  po dveh tednih teh "odvajal" se je prebava uredila in zdaj gre vsak dan brez pomoči...

clock-img

30.06.2008, 12:58

clock-img

paola

pencil-img

43

Kako sladkate čaje z laktozo? Mislim, koliko date na 100 ml čaja?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem