writing-img

Ogledalo

clock-img

13.01.2006, 14:44

clock-img

Anonimen

Nabavili bomo veliko ogledalo za v hodnik, dimenzije prb. 2m x 1m. Ali se vam kaj sanja, na kaj sploh moramo biti pozorni pri naročanju?

Pa še to - koliko cvenka se bomo znebili? Tako od oka? user posted image

clock-img

13.01.2006, 15:29

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mi smo takrat naročili pri steklarju, ki je prišel na dom, kjer si je vse ogledal. Smo mu povedli kakšno velikost želimo imeti in kako naj bo ogledalo pritrjeno in ga nam je čez nekaj dni pripeljal. Velikost je ca 1,20x1,80 in nas je pred 5 leti stalo ca 12 jurjev.
Naj kaj bi naj bila pozorna, ne vem, ker se na to ne spoznam. Je pa najbolje, če steklarja ali tam, ko boste ogledalo kupili, povprašaš na kaj moare biti pozorni, debelina, kvaliteta stekla.....
Dosti veselja pri nakupu želim

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

13.01.2006, 15:35

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

o, zdej pa se boste lišpali pa gledali, kajuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

13.01.2006, 18:44

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Oj!

Midva sva tudi pri steklarju naročila ogromno ogledalo (dimenzija vrat), pa je prišlo 13000, kar se mi zdi zelo poceni (pred 2 tedni). user posted image  Kar te zanima, pa kar steklarja vpraši, ti bo vse razložil.

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

13.01.2006, 19:49

clock-img

Anonimen

Cena ne bo pretirana - tam okoli 15 jurjev.
Če bi jaz naročala, bi se odločila za takega, ki ima okrasne robove, ne vem, kako se tehnično imenujejo, pri nas na primorskem jih imenujemo "saponetati". Zadnji cm ogledala gre poševno navzdol, tako kot da bi bil majhen spuščen klanec. user posted image

clock-img

14.01.2006, 12:54

clock-img

Anonimen

O hvala, koliko odgovorov!
Saj tega se bojim, da bo na voljo milijon različic, pa da se bo treba odločit user posted image

clock-img

14.01.2006, 15:02

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Izberi takega, da boš fajn zgledala user posted image  Sej veš, eni ful popačijo podobo.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

15.01.2006, 09:35

clock-img

Anonimen

Vem ja, takega imam zdaj user posted image

clock-img

15.01.2006, 17:47

clock-img

Baldi

pencil-img

1312

Kaj pa osvetljava, a si kaj razmišljala v tej smeri. Mi2 imava ogledalo 200/60 cm. Ogledalo je navadno brez "saponetat-eja"user posted image  poleg (levo in desno) pa sta montirani dve luči. Sicer nista ravno poceni, a za lepo(kot že omenjaš) in po vrhu svetlo sliko, se splača mal več odšret, a neuser posted image

KLIK

Flourescenčne žarnice oziroma "neonke" imajo v primerjavi z navadnimi žarnicami na žarilno nitko 5-krat boljši svetlobni izkoristek. Počutila se boš pa kot v Betlehemu, garantiramuser posted image .  

clock-img

16.01.2006, 13:51

clock-img

Anonimen

V Betlehemu user posted image
A ce namontiram neonke, bom pol v stali rodila?

clock-img

16.01.2006, 14:02

clock-img

Anonimen

U, Meta, super. Povej, kje ga boste naročili, ga bom jaz tudi.user posted image  Ga kupujem že tri leta, no, zdaj, ko boš ti vse izvrtala, kje, kako in za koliko denarja, ga bomo pa še zares kupili. Tisočkrat hvala.user posted image
Drugače je eno steklarstvo Jugovic v Bitnjah, oni imajo vse živo, v glavenm poznam ljudi, ki hodijo tja po kakšna posebna stekla ali ogledala. Bi pa jaz tudi takšnega steklarja, ki pride na dom, njami. user posted image user posted image

clock-img

16.01.2006, 22:38

clock-img

Baldi

pencil-img

1312

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

V Betlehemu user posted image
A ce namontiram neonke, bom pol v stali rodila?

Ja, in to po brezmadežnem spočetjuuser posted image

clock-img

17.01.2006, 22:29

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Bi ostalim odgovorom še to dodala, da prej preveri za ceno pri večih steklarjih. Nimajo vsi iste cene user posted image  Jaz točno vem, h kateremu bom šla.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem