writing-img

Ogrlica za mami za rojstni dan

clock-img

23.09.2007, 10:52

clock-img

hondas

pencil-img

84

Sinko (4,5 let) je predlagal, da bi naredila za mami ogrlico, pa ne vem, kako.(pisani makarončki mi ravno ni).Kakšna ideja prosim.

clock-img

23.09.2007, 11:18

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Mi smo ogrlice delali samo iz tistih že kupljenih kroglic, ki jih potem na laks nizaš. Kupiš jih pa vseh teh "naredi sam trgovinah" - Prometej, Škrat,Levček,...

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

23.09.2007, 17:30

clock-img

ziva_

pencil-img

106

lahko pa delas iz papirja in lesenih perlic. super pridejo, sploh ce delas v zivih barvah... to sem nasla v knjigi  Imenitna knjiga za deževne dni. mi2 z mojo puncko tudi rade ustvarjame... polek pa se lahko naredita kaksno pecivo, super recepti so v knjigi Mali kuhar... ki pa je namenjena prav kuhanju z otroki...
probaj, toplo priporocam

clock-img

23.09.2007, 17:58

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Pojdi v Mercator, kupi pisane lumpi slamice, jih narežita na koščke velike 2 cm, odrežita vrvico in nanjo nizajta te narezane slamice. Barvno zaporedje si sama določita. Pa še zapesnico ji lahko naredita user posted image

clock-img

24.09.2007, 19:20

clock-img

hondas

pencil-img

84

Hvala za nasvete.Sva že naredila in skrivnost je sinek mamici tudi že povedal:na uho sicer....user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem